Оставиха в ареста братята - на 22 и 17 г.,

...
Оставиха в ареста братята - на 22 и 17 г.,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста братята, изнасилили и пребили до смърт мъж във Велинград

Оставиха в ареста братята - на 22 и 17 година, изнасилили и пребили до гибел мъж във Велинград, оповестиха от прокуратурата.

Те са привлечени като обвинени за това, че на 13 януари са направили полово съприкосновение с 42-годишен мъж , като са използвали за това мощ и заплашване.

Установено е, че на 13 януари двамата обвинени нанесли побой и направили полово принуждение по отношение на 42-годишния мъж в постройката, където живеел.  На 16 януари е бил подаден сигнал, че потърпевшият мъж е умрял . Няколко часа по-късно двамата причинители, които са братя, са били открити и арестувани от полицията.

Незабавно са почнали дейности по следствието под надзора на прокуратурата. Назначена е съдебномедицинска експертиза, която да откри способи и механизма на настъпване на гибелта, като от лекарското умозаключение ще се реши за изпращане на делото по подготвеност в Окръжна прокуратура-Пазарджик.

Припомняме, че в началото досъдебното произвеждане е било формирано за причиняване на гибел по несъобразителност. Установено е било, че по тялото на мъжа има следи от  побой и полово принуждение.

Няколко часа по-късно по отношение на осъщественото действие са и арестувани за период от 24 часа, като те са братя. По делото е открито, че на 13 януари вечерта двамата обвинени отишли в постройка вид барака, обитавана от 42-годишния мъж.

Те му нанесли побой и направили полово съприкосновение. Малко по-късно двамата си тръгнали и оставали потърпевшия. При осъществения оглед в постройката, където е живеел, е бил открит  дървен прът.  Според първичните данни на медицинските специалисти гибелта е настъпила в резултат на скъсване на вътрешни органи на тялото.

Определението предстои на обжалване пред Окръжен съд-Пазарджик.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР