Оставиха в ареста баща и син, задържани при акцията в

...
Оставиха в ареста баща и син, задържани при акцията в
Коментари Харесай

Оставиха в ареста баща и син, задържани за голямата нарколаборатория в Кремиковци

Оставиха в ареста татко и наследник, арестувани при акцията в „ Кремиковци”, при която беше открита марихуана за 1 милион лв.. Двамата мъже - В.Г. и М.Г., са упрекнати за това, че нелегално държали за разпространяване високорискови наркотични субстанции, оповестяват от прокуратурата.

В употребеното от тях хале, в региона на някогашния металургичен комбинат „ Кремиковци “ в гр. София, е бил открит коноп с тегло от 1366,75 грама. Мъжете отглеждали растения от рода на конопа в две халета в нарушаване на Закона. Там са били открити 5128 броя растения от типа на конопа, с височина от 60 до 170 см. В.Г. и М.Г. са били арестувани на място. Изяснено е, че двамата стопанисвали двете халета и обитавали в намиращите се в близост фургони. Второто хале било построено от тях, като те заплащали разноски за електричество.

Извършени са обиски, претършуване и изземване. Разпитани са очевидци. Двамата обвинени имат криминалистични регистрации за разнообразни незаконни действия. Съдът одобри доводите на прокуратурата, че закононарушенията, осъществени от татко и наследник, се характеризират със повишена социална заплаха, съществувал и риск двамата да извършат друго закононарушение или да се укрият.

Мерките за неотклонение на двамата мъже не са дефинитивни и могат да бъдат обжалвани пред въззивната инстанция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР