Оставете малките си цигулки, всички - Джейсън Манфорд ги разби,

...
Оставете малките си цигулки, всички - Джейсън Манфорд ги разби,
Коментари Харесай

Джейсън Манфорд пронизва твърденията за „лишеното“ детство на Риши Сунак с дивашка точка

Оставете дребните си цигулки, всички - Джейсън Манфорд ги разруши, когато заключи какво мислим всички за Риши Детството на Сунак.

Роденият в Салфорд комедиант улови настроението на нацията, откакто клипове от тазвечершния спор на ITV отпаднаха, показвайки по какъв начин най-богатият министър-председател в историята се смее, до момента в който го карат на скара за това, без което е бил заставен да „ мине “, тъй че неговият родителите биха могли да го накарат да посещава скъпо частно учебно заведение.

Натоварен с това, без което е минал като дете, господин Сунак сподели: „ О, останахме без доста неща, тъй като родителите ми желаеха да вложат всичко в нашето обучение и това беше приоритет. “ Но когато го попитаха какви неща трябваше да бъдат пожертвани, той съумя да каже единствено „ доста неща “, преди да се изсмее.

Когато беше още веднъж притиснат от интервюиращия на ITV Пол Бранд, министър председателят сподели неудобно: „ Всички типове неща като доста хора. Ще има всевъзможни неща, които бих желал като дете, само че не бих могъл да имам. Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР