Оставете кафето, забравете за студения душ и само за един

...
Оставете кафето, забравете за студения душ и само за един
Коментари Харесай

Устройство помага за изтрезняване

Оставете кафето, забравете за студения душ и единствено за един миг се превърнете в трезвеници. Може - съгласно научни данни, предоставени от IFLScience.com.

Сайтът твърди, че има нов способ за изтрезняване, който изисква просто да извършите няколко дълбоки вдишвания, с цел да освежите организма си, съобщи БГНЕС.

Лекарят Джоузеф Фишър от канадската Университетска здравна мрежа е основал устройство, което улавя изхвърления от организма CO2 и го връща в системата обновен, като отстрани нездравословните газове в кръвта, което понижава опиянението. Когато разказва своята догадка и последвалото основаване на това устройство, Фишър съобщи: " Почти необяснимо е за какво не сме пробвали това преди десетилетия ".

Тази нова система може да помогне на пияните хора да изтрезнеят и да избегнат ненужни проблеми, в това число риска да наранят себе си, някой различен и да влязат в пандиза.

Но до момента в който не сте се сдобили с магическото устройство, по-добре внимавайте с прекаляването с празничните питиета. Д-р Фишър предизвестява, че тежкото дишане без устройството за обогатяване може да докара до хипервентилация и загуба на схващане.

Въпреки че безконечната битка за опазване на трезвостта по време на посещаване при роднините продължава, тези страдания скоро може да останат в предишното, тъй като Фишър изрази желанието си да създава тези евтини произведения по целия свят.

Контролираното надълбоко дишане от дълго време се е трансформирало в способ за медитация и психическо здраве, а позитивните му резултати могат да допринесат за понижаване на алкохола в кръвта, само че това би имало постепенно и нищожно влияние, което значително би било пренебрежимо при конфликта с рисковите последствия от пиянството.

Алкохолът, въпреки и мощно нормализиран в нашето общество, може да бъде извънредно рисков. Всяка година над 3 милиона души умират от болести, свързани с алкохола, а броят на шофиращите в нетрезво положение скача по време на огромни празници.

Независимо дали сте пийнал или изтрезнял на тазгодишното коледно празненство в офиса, може би е добра концепция да се стегнете и да поемете няколко дълбоки глътки въздух, просто за всеки случай. Черният дроб, който преработва алкохола в кръвта, не може да бъде забързан с обичайните способи за предизвикателство на трезвеност, каквито и градски легенди да сте чували.

В момента извадката на доктор Фишър се лимитира до група здрави мъже с 0,1 % алкохол в кръвта. Подобно на всички други научни опити, екипът на Фишър ще уголемява от ден на ден и повече размера на извадката, с цел да ревизира своите открития, в случай че резултатите продължат да бъдат позитивни. В междинния интервал устройството наподобява демонстрира изключителни резултати, което кара доктор Фишър да бъде мощно убеден в възможното му необятно приложение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР