Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната

...
Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната
Коментари Харесай

Борисов не иска пазители на демокрацията да тормозят децата му и сина на президента

" Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната предизборна акция. Има граници , които не би трябвало да се минават. Днес за следващ път " пазителите на демокрацията " тормозят най-нагло децата ми, и то в техния дом. Нито те, нито синът на президента заслужават сходен тормоз ".

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка днешния митинг пред дома му, както и случая, касаещ сина на президента.

" Опитаха се да ме пречупят - не съумяха . Сега това ли съумяха да измислят демократите? Това ли е върховенството на закона, това ли са демократите ", пита министър председателят.
 Протестно автошествие до къщата на Борисов в Банкя
Протестно автошествие до къщата на Борисов в Банкя

Те желаят оставката на държавното управление

" Докато ние вършим по този начин, че хората да живеят в по-добра среда , те отишли , шпицкомандите на Радев, Мая и сходни политици - децата ми реват у нас, внуците реват - тези са демократите ", означи Борисов.

Той уточни, че познава сина на президента Радев - мъдро, красиво момче, състезател .

" Не ви ли е позор да вършиме по този начин с децата ? Пак споделям - познавам го, доста ми е приветлив. На тази възраст всеки може да наруши нещо, ние несъмнено с татко му сме правили по-големи нелепости . Оставете ги на мира ", добави министър председателят.

" На фотография ще им ги пратя и ще ги запитвам демократи ли сте вие, господство на закона ли е това , какво желаете вие? Провокации, да се бият ли хората, до момента в който ние вършим това ", добавя той.
 Синът на Румен Радев бил част от празненство и без маска
Синът на Румен Радев бил част от празненство и без маска

Това удостовери здравният министър Костадин Ангелов

Борисов разяснява тематиката в Елхово, където направи оглед на построената пречиствателна станция за отпадни води.

" Благодарение на плана ще се преустановят наводненията в ниските елементи на Елхово. Инвестицията е за към 19 млн. лева и се осъществя по Оперативна стратегия " Околна среда ". Извършва се и частична рехабилитация на ВиК мрежата ".

Близо 1,4 милиарда лв. ще могат да употребяват общините за саниране на жилища и енергийна успеваемост по линия на Националния проект за възобновяване и развиване, излиза наяве от визитата му в Елхово.

Борисов изясни и за неистини, изговорени по какъв начин със саниране ще се лишават домове на хора . " Няма по-добра обществена политика от това да дойдат и да ти създадат без пари къщата и да ти създадат по-ниски разноските за отопление ".

" Всичко това е реалност, ние продължаваме да го вършим. Докато другите разрушават, палят и наскърбяват , без действителни причини и нещо направено, което да покажат, ние отвръщаме с работа и приемливост ", акцентира министър председателят.

Припомняме, че
 Борисов потегли на ревизия с Нанков и Ананиев
Борисов потегли на ревизия с Нанков и Ананиев

Хвали растежа на разноските за пенсии на фона на пречиствателна станция в Ямбол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР