„Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната

...
„Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната
Коментари Харесай

Премиерът: Оставете децата ми на мира, нито те, нито синът на президента заслужават подобен тормоз

„ Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната предизборна акция. Има граници, които не би трябвало да се минават. Днес за следващ път „ пазителите на демокрацията “ тормозят най-нагло децата ми, и то в техния дом. Нито те, нито синът на президента заслужават сходен тормоз “.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка протестно шествие пред дома му, както и случая, касаещ сина на президента, написаха от държавната пресслужба.

Протестно автошествие се насочи към Банкя и къщата на премиера през днешния ден. От организацията споделят, че защото никой не чува настояванията им, митингът ще се реалокира пред домовете на властимащите.

Снимка: БГНЕС

„ Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони - не съумяха. Сега това ли съумяха да измислят демократите? Това ли е върховенството на закона, това ли са демократите? “, попита реторично министър-председателят и добави: „ Докато ние вършим по този начин, че хората да живеят в по-добра среда, те отишли, шпицкомандите на Радев, Мая и сходни политици - децата ми реват у нас, внуците реват - тези са демократите! “, означи Борисов.

Премиерът уточни, че познава сина на президента Радев - мъдро, красиво момче, състезател, сподели той.

„ Не ви ли е позор да вършиме по този начин с децата? Пак споделям - познавам го, доста ми е приветлив. На тази възраст всеки може да наруши нещо, ние несъмнено с татко му сме правили по-големи нелепости. Оставете ги на мира! “, добави министър председателят.

Премиерът Бойко Борисов разяснява тематиката в Елхово, където направи оглед на построената пречиствателна станция за отпадни води. Благодарение на плана ще се преустановят наводненията в ниските елементи на Елхово. Инвестицията е за към 19 млн. лева и се осъществя по Оперативна стратегия „ Околна среда “. Извършва се и частична рехабилитация на ВиК мрежата.

Близо 1,4 милиарда лв. ще могат да употребяват общините за саниране на жилища и енергийна успеваемост по линия на Националния проект за възобновяване и развиване, стана още ясно по време на визитата на премиера Борисов в Елхово.

Министър-председателят разяснява и тематиката със санирането и изказванията, че ще се лишават домовете на хората.

„ Няма по-добра обществена политика от това да дойдат и да ти създадат без пари къщата и да ти създадат по-ниски разноските за отопление “, посочи Борисов.

„ Всичко това е реалност, ние продължаваме да го вършим. Докато другите разрушават, палят и наскърбяват, без действителни причини и нещо направено, което да покажат, ние отвръщаме с работа и приемливост “, добави министър председателят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР