Остават три дни до първия самостоятелен концерт на Михаела Филева,

...
Остават три дни до първия самостоятелен концерт на Михаела Филева,
Коментари Харесай

Нагла хитруша! Напълни ли Михаела Филева Зала 1 на НДК-а?! Да, но с покани и слухове, че е любовница на Гришо!

Остават три дни до първия независим концерт на Михаела Филева, а изпълнителката побърза да се изфука, че билетите са разпродадени. Истината се оказва напълно пресилена, несъмнено и HotArena разбра каква тъкмо е тя!

Преди седмица група „ СкандаУ “ запълни потенциала на „ Арена Армеец “, като обстоятелствата сочат, че близо 12 000 души са посетили музикалното събитие на годината. Е, през този месец ще има и различен концерт, на колежката им Михаела Филева, само че той ще се организира в скромната „ Зала 1 “ на НДК, чийто общ размер побира 3380 души.

Мишето и музикалният й продуцент „ Монте мюзик “ към този момент интензивно тръбят, че мероприятието е, както е съвременно да се споделя – „ sold out”, само че ни икономисват някои значими детайлности.

В музикалните поп среди интензивно се шушука, че компанията от напън е раздала към 1 000 предложения на близки, родственици и сътрудници, които, както се досещате, са напълно безвъзмездни. Да приемем, че въпреки всичко са съумели да продадат най-малко 2 000 билета, 1 000 от които да са закупени от хора, които ценят гения на Михаела, а другите – привлечени от гръмкия ПР, който Филева и „ Монте “ спретнаха директно след стартирането на билетите в продажба, а точно – че е имала интимна спекулация с тенисиста Григор Димитров.

В края на ноември месец 2018 година Гришо пуска клипче в нета по какъв начин тренира във фитнес зала под музикалния акомпанимент от песни на Михаела и написа, че в България това е най-хубавото, което може да се чуе. Веднага стартира да се спекулира, че двамата имат загадка връзка. Като всяко нещо без съответни доказателства и тази история се очакваше бързо да отшуми… Но…

В края на декември 2018 година Михаела Филева пуска билетите за концерта си през април в продажба, а нескрито стартират да се появяват сведения, че тя и Гришо даже са видени дружно в Правец. След което клюката за връзката им стартира да се разгъва като локум от светските уеб сайтове в продължение на дни и седмици.

На Филева това й е преференциално, а нищо чудно и тя самата да е подсилвала спекулациите. В последна сметка опровергава информацията, че двамата имат нещо общо чак през февруари, като отсича, че даже не се и познават, нито пък са се виждали онлайн. Близо 3 месеца тя се радва на медийно внимание поради Гришо и това й е изцяло задоволително, защото тъкмо тогава стартира изявата й като член на журито в музикалното риалити „ Гласът на България “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР