Остават само три дни преди да посрещнем Нова година и

...
Остават само три дни преди да посрещнем Нова година и
Коментари Харесай

Искате ли да привлечете богатство? Носете златна рокля за Нова година

Остават единствено три дни преди да посрещнем Нова година и през това време би трябвало да решим доста проблеми: да купим храна за празничната софра, да помислим за дарове за родственици и другари и, несъмнено, да не забравим за себе си.Необходимо е освен да изберем облекло, само че и да помислим какво обръщение носи то. Не е загадка, че цветовете ни разрешават да притеглим сила в живота си и затова да разгадаем проблемите, които са настоящи сега.
Така че с избора на тоалет за нощта преди да посрещнем Нова година би трябвало да се подхожда изключително деликатно.

Вижте кои цветове рокля за Нова година ще оказват помощ да привлечете обич в живота и с кои да привлечете богатство  

Черният цвят- рокля за Нова година

дава обещание възобновяване, внася нещо ново в живота. Черно облекло би трябвало да бъде определено от някой, който разчита на чувствеността, живота, раждането, прераждането.
Ако желаете промени, тогава изберете черно, това ще ви разреши да вървите през живота с достолепие.

Златист цвят – рокля за Нова година

Искате ли да привлечете благосъстояние? Носете златна рокля за Нова година
Този цвят носи благосъстояние. Така че, в случай че през Новата година ще бъде значимо да решите казуса с финансите, тогава не се колебайте да го изберете. Залагането на злато ще донесе благосъстояние.

Белият цвят – рокля за Нова година

носи енергийно нулиране. И тоалет в този цвят е самобитно обръщение, че сте подготвени за смяна.

 рокля за Нова година

Червен цвят – рокля за Нова година

е привлекателно. Тези, които залагат на яркостта, би трябвало да изберат този цвят. Жена в такова облекло ще притегля, дава обещание лекост и приятни страсти в общуването.

Зелен цвят- рокля за Нова година

е цветът на парите. Ако златото носи единствено пари, то зеленото е многостранно. Носи освен благосъстояние, само че и шанс в бизнеса.

 рокля за Нова година

Люляк, виолетов  цвят – рокля за Нова година

са цветовете от същата гама. Те са за сила. Лилавото е цветът на магията, в случай че задачата за 2023 година е да развиете интуицията и магическия си нюх, тогава би трябвало да изберете тъкмо подобен тоалет.
Ако сте в дълбока меланхолия и не можете да излезете от това положение, празнувайте Нова година в лилаво. Ще ви донесе мир и мъдрост. Виолетовият цвят е за тези, които имат доста неспокойна душа. И също по този начин е огромна мощ, сила и непоклатимост във всичко.

Сребро цвят- рокля за Нова година

този цвят е за тези, които се стремят да уредят персоналния си живот. Носи стабилизация, оказва помощ да се подреди разумно всичко в живота, да се подредят нещата, до момента в който нещата ще се решат като че ли от единствено себе си. Среброто ни дава опция да въведем ред във всичко. Направете цялата система разумна, изградете логически живот.

Розов цвят – рокля за Нова година

Ако приказваме за Заека, розовият нос на животното незабавно ни идва на разум. Той го крие и пази преди всичко. Така че розовият цвят ще дефинира спестовна Нова година.
Ако изберете розово облекло, тогава през идната година ще бъдете третирани със особено внимание и благоговение. Така че можете да преминете през 2023 година като порцеланова кукла и да не се страхувате, че някой ще разбие сърцето ви и ще унищожи очакванията ви.

Син цвят – рокля за Нова година

е цветът на мъдростта. Ще донесе сила, триумф в любовта и здравомислие, което от време на време толкоз доста липсва на мнозина. Синьото е цветът на лекотата и небрежността. Казано в резюме, в случай че желаете да прекарате една година в Бали, изберете синьо. Без отговорност, без тежест. Синьото ще донесе спокоен живот, независимост и лекост в бизнеса.

В същото време въобще не е належащо да купувате ново облекло за Нова година, задоволително е да изберете едно нещо, в което ще вложите бездънен смисъл. Например, не можете да изберете черна рокля или сребро. Можете да изберете черно облекло, само че за него купете сребърна или златиста брошка.
Основното е силата, посланието. Символи могат да се видят освен в облеклото, само че и в декора на дома. Ако едно момиче е изправено пред задачата да сътвори семейство, тогава можете да украсите коледната елха с пръстени, да поставите два пръстена в торба и да я окачите на коледната елха.

Не забравяйте, че Заекът цени мекотата, нежността. Във всички противоречиви въпроси се пробвайте да вършиме дребни стъпки и тогава ще постигнете по-голям триумф, не е нужно да се подлагате на напън и да се пробвате да превземете височините с стихия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР