Остават само още няколко седмици до премиерата на Барби и

...
Остават само още няколко седмици до премиерата на Барби и
Коментари Харесай

Когато розовата боя свърши... заради Барби

Остават единствено още няколко седмици до премиерата на " Барби " и е изцяло обикновено почитателите на Марго Роби и Райън Гослинг да са нетарпеливи да гледат кино лентата.
 Когато и Кейт Мидълтън реши да бъде Барби
Когато и Кейт Мидълтън реши да бъде Барби

Защото и принцесите харесват барби куклите

А с наближаването на премиерната дата разбираме и някои много забавни детайлности към него. Понеже няма по какъв начин да е филм за  и всичко да не е в розово, режисьорката Грета Гъруиг е решила да боядиса всички декори точно в този цвят.

Те обаче са били толкоз огромни, че според Architectural Digest е била нужна толкоз доста розова багра, че в даден миг се е стигнало до сложното ѝ намиране в интернационален проект. " Исках розовото да е доста блестящо и всичко да е съвсем прекомерно ", споделя в имейл Гъруиг пред Architectural Digest.

Сара Грийнууд, която е отговаряла за дизайна на продукцията, споделя, че се е стигнало до интернационален дефицит на флуоресцентния колорит на боите Rosco. " Светът остана без розово ", споделя още тя.
 Райън Гослинг пред GQ - за “Барби ”, за Ева Мендес и за филмите, които постоянно е желал да прави
Райън Гослинг проговори - за “Барби ”, за Ева Мендес и за филмите, които постоянно е желал да прави

Какво описа артистът пред GQ

Декорите в " Барби " са в действителност специфични, тъй като режисьорката споделя, че е желала измисленият свят, в който живее Барби (Марго Роби), да бъде оптимално неестествен, само че по достоверен метод. Ето за какво небето да вземем за пример не е било плод на специфични резултати, както постоянно се случва в сходни филми, а е било ръчно изрисувано с багра, написа Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР