Остават само още няколко дни до връчването на наградите Оскар

...
Остават само още няколко дни до връчването на наградите Оскар
Коментари Харесай

Защо Джейми Лий Къртис няма да присъства на официалната вечеря преди Оскарите

Остават единствено още няколко дни до връчването на премиите Оскар и нямаме самообладание да разберем кои ще са огромните спечелили тази година.
 Джейми Лий Къртис, Мишел Йео, SAG Awards 2023 и целувката сред двете актриси
Целувката сред Джейми Лий Къртис и Мишел Йео, за която всички приказват

Неочакван миг на SAG Awards 2023

Но до церемонията има още време, което е уплътнено с най-различни събития, в които са забъркани номинираните. Като да вземем за пример публична вечеря. Не би трябвало обаче да чакаме, че не нея ще присъства  Джейми Лий Къртис .

Къртис е номинирана за Оскар за най-хубава поддържаща роля във кино лентата Everything Everywhere All at Once и не е като да не си пада по сходни събития, само че особено това е в неуместен за нея час.
 Снимка 609375

Пред The Hollywood Reporter Къртис споделя, че е отказала поканата за формалната вечеря, тъй като си ляга рано. Актрисата разяснява, че събитието би трябвало да стартира в четвъртък в 19:30 ч., което значи, че храната ще бъде сервирана най-малко два часа по-късно.

" Нищо хубаво не се случва с мен след 21 ч. ", разяснява 64-годишната актриса. И по този начин се оказва, че Джейми Лий Къртис е отказала да участва на вечерята, тъй като за нея тя е в прекомерно късен час, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР