Остават само 10 дни до референдума в Македония - за

...
Остават само 10 дни до референдума в Македония - за
Коментари Харесай

Владо Бучковски: Македония направи болен компромис

Остават единствено 10 дни до референдума в Македония - за бъдещето на страната, интеграцията в Европейски Съюз и връзките й в регина - посетител в Сутрешния блок на Българска национална телевизия 1 беше Владо Бучковски – някогашен министър-председател на Македония.

Според него, страната е подготвена за интеграция в границите на европейската общественост. В края на 2019 година тя ще стане член на НАТО, а през юни 2020 година ще може да стартира договаряния за Европейски Съюз, счита политикът.
Владо Бучковски – някогашен министър-председател на Македония: Направихме болен компромис. Македония прави огромна жертва, само че това беше нужно поради тези луди 10 години от ръководството на Никола Груевски. Балканите нямаше да бъдат постоянни без постоянна Македония, само че въпреки това, ние нямаме друга опция.
Целият диалог с Владо Бучковски вижте във видеото!
 Меркел за референдума в Македония: Исторически благоприятни условия не изникват всеки ден Меркел за референдума в Македония: Исторически благоприятни условия не изникват всеки ден
Македония да не пропуща шанса, който се открива пред нея с референдума за името и оттова за участие в Европейския съюз и НАТО. За това прикани през днешния ден в...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР