Остават по-малко от три месеца до края на годината, а

...
Остават по-малко от три месеца до края на годината, а
Коментари Харесай

Нова година в къща за гости край Пловдив: Колко излиза?

Остават по-малко от три месеца до края на годината, а с наближаването на празненствата всеки от нас чува въпроса „ Къде ще честваме Нова година? ”. Свободни къщи за посетители за новогодишните празници край Пловдив– съвсем няма. Това демонстрира информация на TrafficNews в платформите за онлайн резервации.
Прочетете още
Голяма част от местата във вилите и къщите за посетители в страната към този момент са на изчерпване, като се намират свободни такива единствено в някои региони. С темпото на растящата инфлация и сметки, притежателите на подобен вид обекти са принудени да покачат цените на офертите, които оферират.

Масово вилите чартърен и къщите за посетители за посрещане на Новата 2023 година се оферират в пакет от две или три нощувки, с потенциал за 12-14 души, а цените им стартират от 500 лв. дневно и доближават до 6000 лв., според от екстрите, с които разполагат. 

Най-търсените вили от пловдивчани са тези, които се намират наоколо до града на седемте тепета. Сред най-желаните дестинации край Пловдив са хижа Здравец, Бойково, Дедево, Брестник, Манастир, Добралък, Сопот, Калофер и Карлово.

Къща за посетители на хижа Здравец да вземем за пример, която не разполага с кръчма и каквито и да е екстри, сега се предлага на цена от близо 1500 лв. за 3 нощувки за 10-13 индивида. Друга вила наоколо до Пловдив пък предлага пакет, включващ 3 нощувки, с потенциал 25 индивида и новогодишна вечеря, на цена от 9500 лева



Голям интерес се следи и измежду местата край Цигов чарк, Банско, Пампорово, Доспат, Смолян, Сърница и Беглика. Една от дребното останали свободни вили на Цигов чарк пък предлага пакет, на цена от 2800 лв. за 13 души, без да е включена празнична вечеря.

В огромна част от по-луксозните вилни комплекси и къщи се предлага и празнично меню за гостите, както и опцията за наемане на диджей, по избор на клиента, само че това в допълнение оскъпява престоя. 

Изводът е, че в случай че желаеме да не харчим безумни суми за вили и къщи за посетители, в които да отпразнуваме посрещането на 2023-ра година, то би трябвало да създадем резервация най-малко в средата на лятото, при положение, че желаеме да се възползваме от оферта на по-адекватна цена.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР