Остават по-малко от две седмици до срещата на българската публика

...
Остават по-малко от две седмици до срещата на българската публика
Коментари Харесай

Рок великаните от Deep Purple идват в София на 29 май

Остават по-малко от две седмици до срещата на българската аудитория с една от най-великите рок банди в света DEEP PURPLE. Поради огромния интерес на почитателите билетите за концерта са съвсем изчерпани. Остават лимитирано количество пропуски, които могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна.

 

Концертът у нас ще се състои на 29 май в зала Арена Армеец като част от международното турне на именитите музиканти. Световната обиколка на групата стартира по-рано тази година и ще продължи до началото на 2023 година Преди да се качат на българската сцена, PURPLE ще свирят в Израел, Турция и Македония, а незабавно след концерта си в София бандата ще се насочи към Франция, Беглия, Германия, Норвегия и Италия.

 

Очаква се огромното шоу да продължи близо два часа, а изненадите в репертоара ще да повече от приятни. В зала " Арена Армеец " ще се насладим на  шоуто на Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Дон Еъри и Саймън Макбрайд, който ще замести китариста Стийв Морз по време на турнето. Причината за отсъствието на Стийв Морз е персонална – музикантът ще остане до брачната половинка си Джанин Морз, която е болна от рак. В публично изказване по тематиката Морз споделя, че моментът за цялото му семейство е извънредно сложен и той е задължен да бъде покрай тях. Музикантът остава член на бандата и дава обещание да се завърне на сцената, когато нещата се подобрят, а до тогава негов заслужен заместител ще бъде надареният китарист Саймън Макбрайд, който нееднократно е свирил с групата.

 

" За мен е чест и привилегия да имам опцията да изсвирвам за такава иконична рок тайфа като Deep Purple. Tе са невероятни музиканти и хора и съм извънредно разчувствуван да се кача на една сцена с тях, с цел да осъществим някои от най-легендарните им песни. Мислите ми остават със Стийв и неговото семейство и се надявам всичко да се оправи. ", разяснява Саймън Макбрайд.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР