Остават по-малко от две седмици до официалното откриване на ски

...
Остават по-малко от две седмици до официалното откриване на ски
Коментари Харесай

Банско открива ски сезона с масово спускане, игри и музика


Остават по-малко от две седмици до формалното разкриване на ски сезон 2022/2023 в Банско. То ще бъде на 17 декември с богата стратегия.

Началото ще бъде сложено на Бъндеришка поляна още от утринните часове с играта " Влез в тима на първенеца “. От 12 часа е всеобщо втурване, след което стартира концерт на 100 Кила и гайдари.

От 13 часа ще се организира играта " Ловци на съкровища “ с голям брой заровени и скрити в снега сандъчета, всяко от което криещо страхотни дарове. Най-големият късметлия ще грабне чисто нов автомобил.

Програмата ще продължи от 17:30 часа на площад " Никола Вапцаров “ с кулинарно показване и дегустация на обичайни ястия. Официалното разкриване с посетители и ски митове е от 18 часа, на което се чакат трикратната олимпийска и двукратна международна шампионка по ски Мария Хьофл-Риш, както и Марк Жирардели – петкратен притежател на Световната купа.

Стартът на сезона ще бъде съпроводен и с доста музика - с фолклорен театър на отбор " Чинари “, както и със спиращо дъха огнено шоу от 18:30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР