Остават още няколко седмици преди по-тънката версия на PlayStation 5

...
Остават още няколко седмици преди по-тънката версия на PlayStation 5
Коментари Харесай

Появиха се и първите “живи“ снимки на компактния PlayStation 5 ─ той е по-тънък и по-къс от оригинала

Остават още няколко седмици преди по-тънката версия на PlayStation 5 да излезе на пазара, само че наподобява, че някой авансово е съумял да се снабди с обновената геймърска подпора. Потребителят на X (бившия Twitter) с ника @phantompainss разгласява няколко фотоси на устройството и го съпостави с сегашния по-масивен аналог. Публикацията обаче към този момент.

Съдейки по фотосите, новата PlayStation 5 е освен по-тясна, само че и по-къса от актуалната версия. Това значи, че ще заема по-малко място. Въпреки по-тънкия си дизайн, на задната част на устройството са се съхранили същите конектори като на предшественика, в това число HDMI, два USB врата, жак за зареждане и Ethernet порт.

Изображенията също удостоверяват слуховете, че промяната на дисковото устройство на PS5 ще изисква интернет връзка по време на инсталацията. Една от фотосите демонстрира известието: „ Устройството не може да се употребява. Трябва да свържете своя PS5 към мрежа, с цел да регистрирате дисковото устройство към вашия PS5. “ Потребителите показаха опасения по отношение на това дали към момента ще могат да употребяват дисковото устройство, в случай че Sony деактивира сървърите за автентификация на PS5 и неговото дисково устройство.

Очаква се Sony да пусне новата си компактна подпора, PS5, през ноември, само че компанията към момента не е удостоверила точната дата на анонса. PS5 с дисково устройство ще коства $499,99, а цифровата версия ще коства $449,99.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР