Остават ограничен брой свободни места за следващите групи, побързайте да

...
Остават ограничен брой свободни места за следващите групи, побързайте да
Коментари Харесай

Зелена школа 2022 стартира на 12 март с интерактивни сесии и увлекателни практически занятия

Остават стеснен брой свободни места за идващите групи, побързайте да се запишете, не по-късно от 17 март,  като попълните регистрационен формуляр на:  .

Обучителната самодейност по план Food Wave е ориентирана към младежи на възраст сред 18 и 35 години с ползи към устойчивите практики за потреблението и производството на храни и измененията в климата. Всеки участник, сполучливо приключил образованието, ще получи документ, който ще му бъде потребен при идващите действия по плана.

Обучителната стратегия на първите групи на Зелена школа 2022 стартира на 12 март, събота, с интерактивна откриваща сесия за запознаване с програмата, тематиките и лекторите. Предстоят няколко седмици, през които утвърдените участници ще научат повече за положителните практики за устойчивото произвеждане и ползване на храна, климатичните промени и опазването на околната среда. Лекторите на Зелена школа 2022 са потвърдени експерти в региона на климата, храните и околната среда, както и практици в региона на биоразнообразието, фермерските храни и високите технологии. Освен теоретичните виртуални занятия, в Зелена школа 2022 са включени практикуми, които ще се организират на извънредно забавни места – фамилни ферми за биологично земеделие, пазари за реализация на фермерски артикули, градски градини за земеделие и ресторант, предлагащ храна без боклук (Zero Waste). След сполучливо довеждане докрай на образованието всеки участник ще получи професионален документ, извънредно потребен за личностното и публично развиване на включените младежи. Обученията в Зелена школа 2022 са безвъзмездни за утвърдените участници.

Вижте повече за самодейността и лекторите в нашата Фейсбук група: Food Wave Sofia:

Програмата на обособените групи може да намерите тук:

Първа група на Зелена школа 2022 – цялостната стратегия е налична на следния линк:

Втора група на Зелена школа 2022 – цялостната стратегия е налична на следния линк:

Трета група на Зелена школа 2022 – цялостната стратегия е налична на следния линк:

Четвърта група на Зелена школа 2022 – цялостната стратегия е налична на следния линк:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР