Остават едва дни до премиерата на новите Samsung Galaxy S9

...
Остават едва дни до премиерата на новите Samsung Galaxy S9
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9+ ще струва до €1 000 в Европа

Остават едвам дни до премиерата на новите Samsung Galaxy S9 и към този момент знаем съвсем всичко за тях. Остана една огромна въпросителна - и тя е цената.

Но съгласно нова информация, представена от The Verge, Galaxy S9 ще коства към 840 евро, а по-големият S9+ ще бъде съвсем 1 000 евро. Което значи, че ще доближи цената на iPhone X, който в страните от еврозоната се продава за към 999 евро (в България в действителност и по-скъп).

Официалната информация ще разберем след единствено два дни.

Какво ще съставляват новите модели?

На външен тип те съвсем няма да се разграничават от Samsung Galaxy S8. Голяма (и доста желана) смяна ще бъде мястото, на което ще бъде датчика за отпечатъци. Вместо в задната част до камерата, където се доближава мъчно, а потребителите постоянно се пробват да натискат самата камера, той ще бъде изместен под нея, в средата.

Изтекли изображения сочат още, че той ще бъде напълно малко по-малък от досегашния модел, само че ще резервира същия впечатляващ екран - 5,77 инча за по-малкия вид и 6,22 инча за по-големия.

Сред най-важните промени е камерата. Тя ще може да трансформира огромните на отвора (aperture) сред f/2.4 и f/1.5, което не е правено на смарт телефон до момента. Новата технология ще помогне за още по-добри фотоси, изключително на мрачно.

Очаква се той да получи най-сетне и две колонки, наред с други дребни усъвършенствания като повече RAM, по-добър процесор и други.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР