Остават две седмици до гостуването на Sting & Shaggy в

...
Остават две седмици до гостуването на Sting & Shaggy в
Коментари Харесай

Sting & Shaggy идват в Пловдив съвсем скоро

Остават две седмици до гостуването на Sting & Shaggy в Античен спектакъл Пловдив на 19 и 20 юни . Почитателите ще могат да се насладят както на най-обичаните шлагери на двамата реализатори, по този начин и на песни от новия им взаимен албум „ 44/876 “, който излезе на 20-ти април, тази година.

За гостуването си в Пловдив, Sting идва със личен началник готвач, който ще подготви обичаните му ястия с най-висококачествени български артикули!

Искаме да напомним, че деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат позволени само след показване на попълнена декларация за компаньон, която може да намерите в уеб страницата на Ticketpro – или на място. На 19 и 20 юни Античният спектакъл ще отвори порти в 18:30.

Поради огромния интерес към събитията, съветваме всички почитатели да дойдат по-рано, с цел да заемат в точния момент местата си. Концертът ще стартира към 20:00 часа, и няма да има съпорт група.

Поради лимитирания потенциал и спецификата на Античния спектакъл, опцията за безвъзмезден достъп на деца до 10 години, не е годна и за двата концерта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР