Остават две седмици до гостуването на Sting & Shaggy в

...
Остават две седмици до гостуването на Sting & Shaggy в
Коментари Харесай

Sting & Shaggy идват в Пловдив на 19 и 20 юни


Остават две седмици до гостуването на Sting & Shaggy в Античен спектакъл Пловдив на 19 и 20 юни! Почитателите ще могат да се насладят както на най-обичаните шлагери на двамата реализатори, по този начин и на песни от новия им взаимен албум „ 44/876 “, който излезе на 20-ти април, тази година, оповестиха от Sofia Music Enterprises.

За гостуването си в Пловдив, Sting идва със личен началник готвач, който ще подготви обичаните му ястия с най-висококачествени български артикули!

Деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат позволени само след показване на попълнена декларация за компаньон, която може да намерите в уеб страницата на Ticketpro – www.ticketpro.bg или на място. На 19 и 20 юни Античният спектакъл ще отвори порти в 18:30. Поради огромния интерес към събитията, съветваме всички почитатели да дойдат по-рано, с цел да заемат в точния момент местата си. Концертът ще стартира към 20:00 часа, и няма да има съпорт група.

Поради лимитирания потенциал и спецификата на Античния спектакъл, опцията за безвъзмезден достъп на деца до 10 години, не е годна и за двата концерта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР