Остават дни до парламентарните избори на 4 април 2021 г.

...
Остават дни до парламентарните избори на 4 април 2021 г.
Коментари Харесай

За да я има България – Повярвай в България! *

Остават дни до парламентарните избори на 4 април 2021 година Ден на избор сред съсипия и Възраждане. Ако в този значим ден българите дадат доверието си на политическа партия Възраждане, те ще получат народни представители, които ще взимат решения с грижа за българските жители.
За народните представители на Възраждане в 45-то национално заседание преди всичко постоянно ще бъдат националните ползи на България. България има история, народ, настояще и бъдеще. Тук и в този момент това е земята на българите и ние ще решаваме бъдещето си и дружно ще напишем историята си.
Дните на неистина и машинация, на обири от българския народ и от благосъстоянията на България завършват на 4 април 2021 година – денят на избора, в който българите ще вземат решение за създаване на едно устойчиво бъдеще дружно. С религия и усилена работа ще възстановим страната си и ще сбъднем българските национални идеали. Ще преминем дружно от възобновяване на Родината ни към нейния напредък, единствено в случай че повярваме в личните си благоприятни условия и в България.
Ще продължим опазването на българските обичаи и предаването им през генерации посредством обичайното българско семейство. То ще бъде подпомагано и защитавано, тъй като е сърцето на нашето общество. Така ще запазим националното съзнание на децата ни, които ще израстнат тук в България, като потомци на горделив народ със славно минало и славно бъдеще.
Ще преосновем българската страна като възстановим справедливостта в партньорство с гражданското общество. Ние считаме, че политиците на прехода би трябвало да бъдат тествани и тези от тях, които са съдействали за разрухата да понесат следствията от това, съгласно настоящия закон. Както нашият умен народ споделя: „ Ако не разбиеш калта, не стават кирпичи “. Ако не разчистим остарели предатели няма да можем да изградим новото бъдеще на Родината ни.
Ние ще дадем опция на специалистите в разнообразни области да работят умерено, с цел да можем дружно да изведем България към просперитета. Тридесет години върху нас се упражняват хора със подозрителен професионален опит, които може да нямат познания, само че умеят да крадат. На това би трябвало да се постави край, а измененията би трябвало да се вършат от хора със познания и умения. Да се предизвиква професионализма, а не популизма.
Ние знаем, че България има ползи, а не другари. Българинът се отнася с признателност към всеки, който му е оказал помощ, само че се преценява единствено с националния си интерес, а не с тези на Брюксел или Вашингтон. Необходимо е да прекратим намесите на външни страни във вътрешните ни работи, в това число и да забраним етническите партии.
Ние от Възржадне считаме, че опазването на здравето и образованието са главните стълбове на страната, тъй като здрав и образован народ няма да допусне да го унищожат. Достъпът на всеки до качествени медицински грижи и обучение, ориентирано към родолюбие, възпитава грамотни младежи, знаещи правата си. В наше време фамилията е нападнато от всички страни, за него няма поддръжка от страната и всички проблеми стартират от там. Ако обаче има добра предварителна защита няма да има проблем. Ние от Възраждане заставаме зад фамилията и обичайните български полезности. Няма да допуснем вместо в наша цитадела, домът ни да се трансформира в разграден двор, в който няма морал и сигурност. Държавата би трябвало посредством данъчна и просветителна политика да насърчи основаването на здрави фамилии, а децата да се отглеждат от майка и татко. За това ще способства и повишението на сигурността. Всеки българин би трябвало да знае и да разчита на страната за сигурността си без никаква толерантността към избрани групи от обществото.
Съзнаваме, че доста хора желаят единство с всички, които са против ГЕРБ. За страдание тези хора три десетилетия се обединяваха против някого, само че в никакъв случай - за България! Ето за какво ние от Възраждане не се обединихме с тях. Няма по какъв начин да застанем един до друг с политиците на прехода, които за последните тридесет години са се обединявали неведнъж, само че с цел да бъдат част от статуквото и от разрушителното му за България ръководство.
Ние от Възраждане сме обединяване само с българският народ, за който ще се борим с всички сили и средства, с цел да се превърнем в благоденстващ народ. В 45 – то национално заседание ще представляваме българите, ще се допитваме до тях, ще взимаме решения дружно, като се вслушваме в потребностите на българските жители. Днес ви призоваваме да ни се доверите и да излезете да гласувате на 4-ти април 2021 година, тъй като всеки, който не гласоподава, на процедура гласоподава за ръководещите и това е доста, доста значимо да се разбере. Голям мит е, че когато излезеш да гласуваш за някоя партия, а тя пък не влезе в Парламента, гласът ти се преразпределя. Преразпределят се гласовете само и единствено на негласуващите, и то постоянно в интерес на най-голямата партия. Така че, който реши да си остане у дома и да не гласоподава – той действително поддържа ГЕРБ, Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ и други политически субекти, които са потвърдили, че са нездравословни за бъдещето на България.
Веднъж на четири години България избира сред съсипия и Възраждане. Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина.

Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция за Парламентарни избори 2021г.
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР