Остават броени месеци до раждането на първородната рожба на Меган

...
Остават броени месеци до раждането на първородната рожба на Меган
Коментари Харесай

Бебето на Меган Маркъл ще бъде джендър

Остават броени месеци до раждането на първородната рожба на Меган Маркъл и принц Хари. Почитателите на двойката наблюдават бременността на американката под лупа, а най-големият въпрос, който не им дава мира, е какъв ще е полът на новото кралско бебе.

Меган и Хари обаче не се интересуват дали ще имат момченце или момиченце и са решили да узнаят това, чак когато бебето се появи на бял свят. Сега двамата са запретнали ръкави и интензивно работят върху стаята на неродената си рожба. Може би поради обстоятелството, че до последно ще са в незнание какъв ще е полът на бебето, те са взели решение покоите на най-новото попълнение в кралското семейство да бъдат в джендър неутрални цветове, написа The Sun.

За оформянето на интериора бременната херцогиня на Съсекс се е доверила на топ дизайнера Вики Чарлз. Помещението ще бъде решено в бяло и сиво. Прозорците ще бъдат предпазени, а всички електрически контакти ще имат защитни капачета.

За боядисване на стените някогашната актриса счита да употребява веганска екологично чиста багра с масла от евкалипт и розмарин. Смята се, че тези добавки усъвършенстват паметта и оказват удобно въздействие на имунната система.

Съпругата на английския принц Хари е известна веганка. Тя не изневерява на правилата си даже и по време на бременността и не близва артикули от скотски генезис. Меган даже е съумяла да убеди и брачна половинка си да преразгледа менюто си и да ограничи потреблението на месо и месни артикули.

Благата новина, че Меган Маркъл ще става майка, бе публикувана на 15 октомври предходната година. Първородната рожба на Меган и Хари би трябвало да се появи на бял свят през април 2019 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР