Остават броени дни, в които всеки може да се възползва ...

Остават броени дни, в които всеки може да се възползва

„България Еър“ със специална промокампания до 30 ноември

Остават броени дни, в които всеки може да се възползва от специфичната „ Закупи билет сред 15 и 30 ноември и лети още по-изгодно с „ България Еър “.

Специалните цени от акцията се отнасят за еднопосочни билети по всички полети на националния транспортьор, които да бъдат употребявани в срока до края на месец март 2022 година

Цените за пътешестване от Берлин, Ларнака, Лондон и Франкфурт стартират от 69 евро в едната посока. Всеки, закупил еднопосочен билет от Мадрид, Цюрих и Прага в срока на акцията до 30 ноември, може да се възползва от цени, започващи от 79 евро в посока. Пътуванията в едната посока от Париж, Амстердам и Брюксел стартират от 89 евро. Посочените цени важат за еднопосочни билети и включват всички такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг и 1 дамска чанта или чанта за лаптоп, безвъзмезден check-in и кетъринг на борда.

От началото на месец ноември пътуването с националния транспортьор стана още по-приятно. Авиокомпанията възобнови предлагането на храна на борда си, както в икономична, по този начин и в бизнес класа. Пътниците, избрали да летят в икономична класа, получават гратис пакетиран топъл сандвич и напитка по желание, а пасажерите в бизнес класата имат опция да се насладят на разнообразно и доста вкусно 4-степенно меню.

Всеки може да направи пътуването си по-просторно и вкусно, като се възползва от услугата Upgrade до бизнес класа от 24 часа до 40 минути преди полет. По мотив възобновяването на кетъринга, самолетната компания дава опция на повече пасажери да се насладят на кулинарните изкушения с атрактивни цени на билетите за бизнес класа. Информация за всички настоящи промоции на „ България Еър “ може да откриете на уеб страницата и обществените мрежи на компанията, а билети може да закупите онлайн на www.air.bg, както и през мобилното приложение Bulgaria Air.

В интерес на сигурността и здравето на пасажерите, носенето на защитни маски по време на полет с „ България Еър “ остава наложително за всички. За оптималната отбрана самолетите на самолетната компания се дезинфекцират както със специфични препарати, по този начин и с ултравиолетови лъчи (UV) посредством системата HoneywellUV Cabin System II. Технологията потвърдено унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности.

Качеството на въздуха в самолетите се подсигурява от специфични филтриращи системи HEPA, които обезпечават непрекъсната циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки вероятно разпространяване на каквато и да е болест по въздушен път.

Източник: az-jenata.bg
PromoMall.bg