Остават броени дни до сбъдването на детската мечта на Софи

...
Остават броени дни до сбъдването на детската мечта на Софи
Коментари Харесай

Софи Маринова ще дели сцена с Лили Иванова

Остават броени дни до сбъдването на детската фантазия на Софи Маринова. На 26 май гласовитата ромка ще излезе на сцената на премиите на „ БГ Радио “ като специфичен посетител, какъвто ще бъде и примата на родната сцена – Лили Иванова.

 

Софи призна, че когато е схванала, се е просълзила. Припомняме, че тя предходната година единствено връчи премия на церемонията на „ БГ Радио “, а тази ще изпее дуета си с Дони „ В различен живот “. За нея е голямо благополучие, че ще се качи на сцената, на която ще пее и Лили Иванова, на която ромската перла се възхищава от дете.

 

Симпатиите са взаимни. Знае се още отпреди три години, когато певиците контактуваха за пръв път. Лили Иванова позвъни на Софи, с цел да я поздрави за имитацията й в „ Капките “.

Ромският славей съумяла да я впечатли, пресъздавайки облика й в осъществяване на нейния шлагер „ Скитница “. След сърдечния им диалог, примата изпратила пиара си да занесе на Софи дарове – плоча с обръщение персонално от нея, дискове, картички и плакати.

 

Тогава Софи толкова се развълнувала от многото дарове, изпратени й от Лили Иванова, че останала без мирис. Беше й доста мъчно да опише с думи какъв брой доста се е развълнувала от благите думи на Лили Иванова и даже дефинира тази страст като една от най-чаканите в живота й. „ Лили Иванова е и ще си остане моят максимален кумир “, безапелационна е Софи.

 

След това двете певици се поздравяваха по всевъзможни мотиви и си изпращаха букети с цветя. Преди 2 години Вечната Амбър получи специфична покана за независимия концерт на колежката й в зала „ Арена Армеец “. Естрадната прима пък й изпрати букет с благопожелание за триумф. Софи неведнъж може да бъде забелязана в публиката на концертите на естрадната легенда, въпреки двете досега да не са споделяли една сцена. Предстои обаче и това да се случи.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР