Остават броени дни до събитие, което се очаква с огромен

...
Остават броени дни до събитие, което се очаква с огромен
Коментари Харесай

Дежа вю: Кобрата повтори изцепки от AJ, замахна към лицето на Мир

Остават броени дни до събитие, което се чака с голям интерес - Triad Combat. То ще се организира на 27 ноември. Както е известно, най-големият мач от програмата ще бъде с българско присъединяване - това на родния 40-годишен боксьор .
Кобрата ще се изправи против Франк Мир, откакто в началото плануваният му конкурент Витор Белфорт се отхвърли ( ). Логично, техният конфликт ще се организира финален от програмата.
Преди това предстоят няколко мача, измежду които и женски. Всички те опълчват боксьори против ММА бойци, а задачата е да се покаже кой спорт в действителност е по-силен. За това са избрани и двама капитани, които са извънредно стимулирани и пробваха (и ще опитват) да предадат това и на своите състезатели.
Едва няколко дни преди конфликтите се организира събитие, на което бяха показани участниците и бе разказано малко повече за тях. Освен това им бе дадена думата, с цел да отговорят на няколко сложени въпроса, които касаеха по-различните правила и упованията за съответния мач, в който вземат участие.

На него (вижте повече като последвате линка, натискайки думите в удебелен шрифт). Все отново българинът заключи, че може да разбие съществено своя противник.
Не по-малко любопитно бе държанието му и при представянето. След като водещият се изрече извънредно ласкаво за Пулев и акцентира всичките му триумфи и забележителни моменти в боксовата му кариера, Кобрата се появи на сцената с респектираща походка.
Когато наближи към този момент очакващия го Франк Мир, българинът, къде шеговито, къде не, замахна с ръка от разстояние към лицето на противника си (можете да видите обстановката най-долу в материала на ВИДЕО - щом го стартирате, би трябвало да почакате 4-5 секунди заради механически неизправности). Мир одобри това изцяло умерено и хвана двете си ръце. След това двамата застанаха един против различен, а след това и един до различен, като не се стигна до никакво напрежение.
Това подсети леко държанието на Кубрат Пулев преди конфликта против Антъни Джошуа. Тогава родният боксьор като че ли бе пренавит и значително предизвика британеца, което докара до ескалация на обстановката. Тогава .

Въпросният спор тогава провокира доста мнения. Предстоящият конкурент на българина не пропусна да разяснява оня мач - напълно неотдавна .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР