Остават броени дни до провеждането на предсрочните парламентарни избори. През

...
Остават броени дни до провеждането на предсрочните парламентарни избори. През
Коментари Харесай

Срам и позор! Бай Ганьо от Видин втори в листата на ИТН, провалът е на хоризонта

Остават броени дни до провеждането на предварителните парламентарни избори. През последните 2 години това ще бъде четвъртият случай, в който хората ще би трябвало да отидат до урните. Честия избор разочарова освен гласоподавателите, само че и искащите да бъда записани в листите на партиите.
Има обаче един субект, който е непрекъснат в своя копнеж да си види името измежду участниците в изборите. За страдание с неговото име са свързани единствено отрицателни събития и е чудно по какъв начин въобще попада измежду деятелите, които влизат в листата на избрана партия.
Такъв е случая с лицето Милен Милчев. Това е регионалният координатор на „ ИТН “ за Видинско. Милчев е твърдоглав като магаре на мост и сега още веднъж е претендент за депутат. Разбира се, в централата в София добре познават неговите качества и по тази причина отпред на листата е командирован Драгомир Петров, дълготраен сценарист на „ Шоуто на Слави “. За Бай Ганьо от Видин-Милен Милчев, е несъмнено второто място, което не му дава никакъв късмет да попадне в Народното събрание.
Вероятно измежду осведомителния поток, който залива всекидневно гласоподавателите, част от истината за него е забравена или неглежирана. Всъщност, това е най-скандалният човек в крайдунавския град, който се занимава с политика.
През предходната година в медиите излязоха прекомерно нелицеприятни обстоятелства за неговата персона. Този човек има присъда за нанесен побой върху беззащитна жена, а в това време го играе от моралистите в града.
Докато е кмет Румен Видов цялостният анонимник тогава Милен Милчев печели състезанието за шеф на Дирекция „ Финанси и бюджет “ в общината. Той обаче показва толкоз пагубна подготвеност, че се постанова незабавно изтегляне на заем, с цел да може локалната власт да продължи да действа.
И в това няма нищо чудно. През август 2006 година Милчев постъпва на работа във компанията на майка си „ Биопродукт-Ралица Петрова “ в магазин „ Селска тъга “ като надзирател. През идната година е нараснал от пазач до уредник произвеждане. Няма и един зависещ в счетоводство, няма и нито един управителен от него в региона на стопанската система, не е управлявал и финансов отдел. Така че стажът му от година и половина няма нищо общо с финанси и управителни длъжности. Но печели състезанието, тъй като е деятел на ГЕРБ. 
А той е трябвало да направи бюджета на община Видин. Мъка, тъга, селска тъга!
След като вижда, че няма да пробие в партията на Бойко Борисов, той става характерен политически бродяга. Веднага трансформира своите политически възгледи и скача в партията на Слави Трифонов, където надушва власт. За негово страдание по този начин и не съумя да усети парламентарната атмосфера и остана със скромната  роля в миманса.
От развиването на политическата обстановка в страната е видно, че Има Такъв Народ евентуално ще остане отвън Народното събрание и по този начин мераците на Бай Ганьо от Видин ще останат единствено фантазия!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР