Остават броени дни до настъпването на астрономическата есен и е

...
Остават броени дни до настъпването на астрономическата есен и е
Коментари Харесай

4-те зодии с нова ТРЪПКА през есента

Остават броени дни до настъпването на астрономическата есен и е време да разберем кои са 4-те  , за които тя ще е изпълнена с обич и нови сантиментални прекарвания.
ТЕЛЕЦ
 3-те най-злобни ЗОДИИ, от които да се пазиш 3-те най-злобни ЗОДИИ, от които да се пазиш
Има зодии, от които доста би трябвало да се пазиш, изключително когато ги ядосаш. Всяка зодия има предел на толерантност, само че при тези 3 зодии прагът е...
За Телците лятото не постоянно е доста мощен любовен сезон, въпреки че сърцата им са напълно подготвени да обичат и да преживеят нещо сантиментално. Точно, когато изгубят религия, идва есента, а с нея и някой нов човек, който да стопли сърцата им. Новата тръпка на Телците ще е с рогата зодия, което не трябва да ги тормози, а просто да им даде знак накъде да се оглеждат. Ще има изненади, ще има гледище от отсрещната страна и доста, доста мощни усеща, които ще пламнат бързо като огън... само че няма да изгорят нито една от двете зодии!
РАК
Много сантиментална есен чака Раците! Ще попаднат на нов човек, който по този начин ще им завърти главата, че няма да знаят къде се намират. Ще има изненади по средата на нощта, букети с цветя по време на работа и ужасно сантиментални вечери с гледки към целия град. Това сантиментално начало ще е причина за една доста сериозна връзка, която може да премине и към предложение за брак към края на идната година. Раците би трябвало да внимават единствено да не се появи някоя остаряла обич от предишното им, която може да желае да скапе всичко. Не бива да им се разрешава!
СКОРПИОН
 3-те зодии, на които НИКОЙ не може да стъпи на дребния пръст 3-те зодии, на които НИКОЙ не може да стъпи на дребния пръст
Има хора, които са родени водачи, открояват се от останалите и блестят с нещо особено, което никой различен не има. Това са 3-те з...
За Скорпионите е време за малко нови завършения и буйна обич, която изцяло да им завърти главата. Още през октомври ще срещнат не един, а двама души, които ще се борят за сърцето им. В началото може да опита да се среща и с двамата, само че това бързо ще завърши, когато сърцето им подскаже кой е Истинският. Любовта ще пламне бързо, ще е буйна, само че не дава обещание да е доста дълга. Въпреки това Скорпионите ще се насладят на прекарването, ще издигнат малко самочувствието си и ще се усещат чудесно в кожата си.
ВОДОЛЕЙ
За Водолеите тази есен може да е доста съдбоносна, тъй като е доста евентуално да срещнат индивида, с който ще прекарат целия си живот. Интересно е, че към този момент може би са го срещнали, само че въобще не го виждат в тази светлина. Водолеите ще получат доста внимание, ще им е нужно малко време, в което да помислят дали това е техния човек... само че в последна сметка ще усетят със сърцето си, че са на прав път. Най-хубавите мигове тази есен ще са директно преди настъпването на зимата, когато възприятията ще пламнат в голям сантиментален пожар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР