Остават броени дни до края на 2022 г. Традиционно дойде

...
Остават броени дни до края на 2022 г. Традиционно дойде
Коментари Харесай

Топ 20: Какво четохте най-много на btvnovinite.bg през 2022 г.


Остават броени дни до края на 2022 година Традиционно пристигна ред и на обзора ни за това какво четохте най-вече през годината на уеб страницата на bTV Новините. Какво ви развълнува най-вече и провокира вашия интерес?

Отново изпращаме динамична година, наситена от събития, някои от които мнозина от нас не са си и помисляли, че биха се случили. Навярно няма човек, който да е допускал, че в наши дни може да се развихри война в Европа. Смело можем да кажем, че точно военният спор сред Русия и Украйна е клеймото на 2022 година

Изчезването на Александър от Перник и вълната от съпричастност по време на акцията по издирването му е друго събитие, което за благополучие завърши с благополучен край и което нашите читатели следиха с интерес на уеб страницата ни.

А една тежка злополука на бул. „ Черни връх “ в София, лишила живота на две млади девойки, потресе всички и сподели какво се случва всекидневно по пътищата ни. Показа, че даже законите са безсилни пред неналичието на морал у даден човек и безусловно пред неналичието на „ спирачка “.

Ето кои 20 публикации, четохте най-вече през 2022 година:

1. Разсекретиха диалог сред френския президент Еманюел Макрон и съветския му сътрудник Владимир Путин. Ето какво си споделиха:

2. Трима от умрелите при тежката злополука на пътя Плевен - Ловеч, която стана през месец юли, са пътували за кръщене на едно от бебетата.

3. Случай на разменени бебета в огромна столична АГ болница шокира всички. ДНК проби потвърдиха за размяната в болница „ Шейново “. А ето какво показа едната майка пред камерата на bTV Новините:

4. Изчезването на 12-годшния Александър от Перник трогна цяла България. Стотици доброволци се включиха в издирването му. Във Facebook група бяха качени фрагменти, на които очевидци настояват, че момче, което доста наподобява на Сашко, си играе с котка.

5. Навръх Националния ни празник 3 март тази година снежна топка в главата сложи точката на тържественото слово на премиера Кирил Петков на Шипка. Той беше мощно освиркван от русофили и деятели на „ Възраждане “, до момента в който призоваваше за единение.

6. В началото на април умря артистът Даниел Димитров, прочут като Дани Айса от българската група Ice Cream.

7. Видео, което бързо закупи известност в обществените мрежи, демонстрира по какъв начин сервитьор удря гласовит пестник на клиент в заведение в центъра на София. Инцидентът стана в края на юли.

8. Пенсионерите към този момент имат по-лесен метод да схванат какъв брой пари ще получат от добавки и обезщетения. За да улеснят възрастните хора, от Национален осигурителен институт демонстрираха примерна детайлна информация на сумите, които образуват общия приход на пенсионерите.

9. Тежка злополука в София потресе страната. Георги Семерджиев опустоши на бул. „ Черни връх “ две девойки, които починаха. А една полицайка стана известна с това, че му е помогнала да се укрие след случая.

10. През май 47-годишната Алена Щерк изчезна и бе оповестена за търсене. За страдание откриха тялото ѝ в нерагламентирано бунище край Радомир. Основен обвинен бе мъжът, с който е живяла преди години в Рударци и с който са имали общ бизнес.

11. Неяснотите към войната в Украйна са неизброимо количество – от това за какво изобщо Владимир Путин разпореди пълномащабна инвазия до въпроса по какъв начин изобщо на този спор може да бъде поставена точка. Има обаче един малък и, за страничния наблюдаващ, чисто образен подробност, който е обгърнат в тайнственост:

12. Специалното изявление на Сашка Васева пред Петя Дикова провокира огромен интерес измежду феновете на bTV. Певицата бе настанена в немска болница и се нуждаеше от незабавна интервенция поради израстък в мозъка. Състоянието ѝ се утежняваше, а нейните близки помолиха за помощ в събирането на средства, нужни за интервенцията.

13. 12-годишно момче умря от бактериална зараза в Лондон. Това бе седмият умрял във Англия от бактериална зараза, причинявана от Стрептококи от групата А.

14. Родители от Пловдивско упрекнаха медици, че са подменили бебето им. Лекарите в родилното записват, че новороденото е момче. Два дни по-късно обаче излиза наяве, че бебето е момиче.

15. Повече от десетилетие въпросите към статута на Камила, брачната половинка на крал Чарлз III, оставаха не изцяло изяснени.

16. След ковид се появи и маймунска шарка, а в Европа се усилиха случаите на болестта. Ето какво би трябвало да знаете за нея.

17. Кой ще наследи бижутата на Елизабет II след гибелта ѝ? Това се оказа един от постоянно срещаните въпроси. Кралицата притежаваше едни от най-изящните частни сбирки от бижута в света.

18. Отново злополуката на бул. " Черни връх " в София. В " Тази заран " пътен специалист изрече мнение, че е допустимо една от жертвите да е била в колата на Георги Семерджиев.

19. Кадри от охранителни камери демонстрираха част от гонката сред рейс и полицейски коли в Бургас. Те са малко преди удара, при който починаха двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.

20. И на финала една любопитна история. 10-годишно момиченце, оставено да си играе на надуваем дюшек в морето в румънски курорт, е било отнесено от течението и стигнало до региона на границата с България.

На прага на 2023 година екипът на bTV Новините си пожелава повече положителни вести и такива с благополучен край!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР