Остават броени дни до Коледа. Това по принцип трябваше да

...
Остават броени дни до Коледа. Това по принцип трябваше да
Коментари Харесай

Базари, подаръци и скъпи дрехи: Така чакат празниците семейство Джаферович!

Остават броени дни до Коледа. Това по принцип трябваше да е един топъл, комфортен, спокоен празник, отдаден на фамилията. 

Е, в последните години времето към Коледа е по-скоро отдадено на суетата, лудницата в моловете и банкетите с сътрудниците.

Виж още: " Първият ми работен ден е това ": Наско Колев смени специалността, заработвал на паркинг

Нещо сходно се случва и с дните преди Коледа за семейтво Джаферович, които по този начин или другояче са едни от най-оборотните инфлуенсъри на родна земя. Е, банкетите с сътрудниците са сменени от инфлуенсърски събития, само че суетата все по този начин остава.

Отваряне на PR колета, спонсорирани постове, тежък грим и малко коледни лампички - по този начин наподобяват множеството изявления и на двамата от звездното семейство. E, има и по някой giveaway за лукс. 

В последните години звездното семейство посреща коледните празници вкъщи, тъй че най-вероятно и тази година няма да прави изключение. А уютът в дома им е напряко забележителен:

Виж още: Защитава прякора си! Джизъса изкупува грехове, с постите единствено не става

Прави усещане, че точно в профила на Евгения е множеството коледно " наличие ". За Ваня месец декември беше месецът, в който националният тим от родината му, Хърватия, участваше на Световното в Катар. Затова в профила на някогашния футболист и елхите, и подаръчните кутии, и коледните лампички съвсем липсват. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР