Остават броени дни до голямото събитие, до новината, която ще

...
Остават броени дни до голямото събитие, до новината, която ще
Коментари Харесай

"Тя се събуди и когато се изправи...": Виктор Стоянов с дълбоки мисли за любовта и живота

Остават броени дни до огромното събитие, до новината, която ще разтресе нета, само че няма да промени нищо в живота. След дни ще научим коя е победителката в " Ергенът ", а в обществените мрежи към този момент се носят десетки клюки и догатки за победителката. Алекс Гърдева е най-подходяща, считат много хора, само че други подозират, че Виктория Капитонова ще бъде служебна победителка.

Виж още: Богати, само че без усет: Кичозните облекла на едни от най-известните дами в света

Други се радват, че Людмила сигурно изхвърча от конкуренцията, само че никой не се вълнува от нея в този момент. Най-важни са посланията, които Виктор показа в Instagram. " Бури без дъжд. Ветрове без вода. Тя се разсъни и когато се изправи, прахът се стовари от нея и гласът, който я придружаваше, за следващ път се раздвижи, за следващ път прошепна: " Стани. Продължавайте да ходите. Не спирайте. ", написа Стоянов, цитирайки думи на Уил Фъргюсън.

Последователите на ергена търсят прикрито обръщение в думите, които е постнал. " Визира Алекс, сигурна съм ", а други го питат: " Секс ли прави там, Викторе ". Все отново Стоянов самичък сподели, че е имал диви преживявания в природата, само че едва ли този път се е насладил на секс. Е, най-малко не посред този водопад.

Виж още: От спонсор на спонсор: Родните мацки, които се фукат със скъпи коли 

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР