Остават броени дни до финалното златно теглене „Тръпка за злато“

...
Остават броени дни до финалното златно теглене „Тръпка за злато“
Коментари Харесай

Завръщане в миналото: Време е за „Тръпка за злато“ с Великия Гетсби


Остават броени дни до финалното златно изтегляне „Тръпка за злато“ – бонус играта на , която раздава милиони и кара всеки участник да се потопи в Гетсби атмосферата.

„Тръпка за злато“ започва в края на 2021 година и бързо се трансформира в обичано предложение на феновете на хазартните занимания. До момента играта е раздала над 3 милиона лв. под формата на награди, само че най-интересното занапред следва.

Кога е финалното изтегляне „Тръпка за злато“?

На  14 май  от 20:30 часа ще се състои финалното изтегляне на играта на , когато ще се раздадат и огромните награди в „Тръпка за злато“. На особено събитие във Военния клуб   ще накара почитателите в действителност да „тръпнат“ за злато!

На зрелищната гала ще се раздадат куп награди, само че и ще се състои необикновено празненство, което ще продължи чак до зори. Феновете в действителност ще се потопят в Гетсби атмосфера и ще се върнат в 30-те години на предишния век с доста шампанско, искра и пера!

Специален дрескод „Гетсби“

За невероятната вечер ще има и специфичен дрескод – The Great Gatsby. Официално облекло, перли, тиранти, пера, рокли с надълбоко деколте, елегантни папийонки и искра по цялото тяло са измежду главните характерности на Гетсби епохата.

Събитието се чака с огромен интерес, като също така специфични посетители на efbet ще бъдат Криско, балет NOVA и Braganza. Водещ пък ще е MR. Cash!

Какви са премиите? 

На събитието ще бъдат раздадени награди на обща стойност 800 хиляди лв.. Петима ще бъдат огромните печеливши, а всеки от тях ще получи по 1 кг чисто злато.

Събитието към тегленето ще се предава онлайн в каналите на , тъй че всички искащи да могат да проследят какво ще се случи.

Наградният фонд от 300 000 лева в парични награди е разпределен по следния метод:

3 х 50 000 лв.

2 х 25 000 лв.

5 х 10 000 лв.

10 х 5 000 лв.

Промокод за билетите за „Тръпка за злато“

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР