Остават броени дни до едно от най-големите и вълнуващи събития

...
Остават броени дни до едно от най-големите и вълнуващи събития
Коментари Харесай

Броени дни до големия турнир по джаги в България

Остават броени дни до едно от най-големите и вълнуващи събития от спортния календар по футбол на маса у нас.

От 6 до 8 октомври в Спортен бар „ Академията /бул. „ Тодор Александров” 64, Кино Арена запад, равнище -2/ ще се състои десетото издание на интернационалния шампионат Sofia Grand Masters 2017.

В него ще вземат присъединяване представители на всички клубове по джаги в страната, както и десетки състезатели от над 15 страни от целия свят - Сърбия, Германия, Австрия, Белгия, Италия, Швейцария, Румъния, Чехия, Унгария, Гърция, Турция, Иран, Словакия, Русия и други Регистрираните играчи към този момент са над 120.
Официален хазаин и уредник на надпреварата за втора поредна година е Семеен кодекс „ Джагоарс” – най-големият клуб по джаги в България.

В рамките на шампионата – в съботния ден от 17:00 часа - взаимно с Международната и Немската федерация по футбол на маса (джаги) - DTFB и ITSF ще се организира и първото издание на формалната отборна купа за младежи - ITSF Junior Cup 2017, в която присъединяване ще вземат тимовете на България, Германия и Румъния.

Откриването на младежката купа ще се състои в петък - 6 октомври от 20:30 ч. във ВИП залата на Спортен бар „ Академията”, където ще се показват и връчат екипите на лицензираните участници.

Ще бъде изигран и демонстрационен мач сред VIP медийните сътрудници на събитието и младши състезателите.

Официален посетител на събитието е Клаус Готеслебен - ръководител на Немската федерация по футбол на маса и Президент на младежката комисия към ITSF.

Основен сътрудник на Junior InterCup Challenge 2017 е немският производител на джаги Ullrich, който ще показа и новия модел маса – BEAST – основана и именувана в чест на световнaта шампионка Екатерина Атанасова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР