Остават броени дни да се посети тазгодишното издание на Тропик

...
Остават броени дни да се посети тазгодишното издание на Тропик
Коментари Харесай

Последни дни, в които може да посетите пътуващата изложба E-VALUATION във Варна

Остават броени дни да се посети тазгодишното издание на " Тропик на Рака " в най-голямото пространство за модерно изкуство във Варна - ReBonkers, оповестяват за Moreto.net уредниците на събитието.

В рамките на форума ДА ЛАБ показва за първи път във Варна галерия с определени произведения на стипендиантите от платформата E-VALUATION, подкрепяща млади цифрови актьори. Селекцията включва 3 плана, осъществени в тазгодишното издание e-valuation 3.0 дружно с още 3 подбрани произведения от предходни издания, както и творби на менторите по плана - цифровите актьори Венелин Шурелов и Антони Райжеков.

В последните дни на изложбата, публиката ще има опцията да преживее и аудиовизуалната апаратура на група trohi - „ Нови богове / Нови ритуали “ - апаратура, въодушевена от разнородни духовни практики, които през хилядолетията са били израз на човешкото предпочитание да се свърже със сублимното. В интерпретацията на колектива trohi ритуалното пространство е претърпяло особена физическа трансформация, а свързването със сакралното е заместено от взаимоотношение със напълно наличното.

Инсталацията ще е разполагаем до 3 август.

Trohi ще се погрижат и за финисажа на изложбата с концерт в бункера на 22 юли от 19:30.

Изложбата показва плановете:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР