Остават броени часове до финала на шоуто за имитатори „Като

...
Остават броени часове до финала на шоуто за имитатори „Като
Коментари Харесай

Гери-Никол печели Капките?

Остават броени часове до финала на шоуто за имитатори „ Като две капки вода “, а по какъв начин ще приключи риалити шоуто, към този момент е известно на всички участници и хора от екипа на предаването. Според HotArena огромната премия ще грабне поп певицата Гери-Никол и това не е учудващо. Както стана ясно, на край отиват варненката, фолк артистът Константин, поп артистът Славин и артистът от „ Столичани допълнително “ Иван Юруков. Както на тях, по този начин и на хората в екипа и някогашните участници е ясно, че точно Гери ще бие всичките.

Константин е евентуален любимец, само че той към този момент за повторно печели риалити формат („ ВИП Брадър “) и това е комфортно опрощение за какво да не бъде коронясан и в този. Славин и Иван са просто прахуляк в очите, Слачев също е печелил в предаване първото място („ Х фактор “), до момента в който болната упоритост на Яката дупара, подплатена с парите на баща й, мачка крепко всичко наред и с изключение на в музикалните ранглисти и на хип-хоп премиите, не е заемала челна позиция в ТВ продукция.

В началото на „ Капките “ Гери потегли много нестабилно и по нищо не личеше, че е надарена певица, която изкарва пари от занаята с пеенето. Малкият й брой точки, които феновете и журито й даваха, също заявяваше ниските й позиции и благоприятни условия в шоуто. Изморена и с накърнено его от острите рецензии и обиди на Фънки, Гери-Никол и връзките й взеха превес в нейна изгода и пред Халваджиян. В средата на предаването отношението към нея радикално се промени.

Интересен факт бе, че сред варненката и Златка Райкова имаше другарство, което се скапе по време на тв продукцията. И за Русата не остана прикрито, че приятелката й добре се погрижи бързо да се не помни, че точно Райкова бе считана за гвоздея и приятната изненада в предаването. Голямата Софи Маринова също остана в сянката на 19-годишната госпожица, само че не заради липса на талант… а на власт.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР