Остават броени часове до финала на Евро 2020. На митичния

...
Остават броени часове до финала на Евро 2020. На митичния
Коментари Харесай

Звездите коментират: Битката за европейската титла

Остават броени часове до финала на Евро 2020. На митичния " Уембли " в борба за европейската футболна корона се изправят Англия и Италия. Какви са пристрастията и упованията на две родни звезди разбрахме от самите тях - най-хубавата българска футболистка сега Евдокия Попадинова, която носи екипа на италианския първокласен " Наполи ", и героят от Съединени американски щати '94 Красимир Балъков.

" Аз в действителност бях за Португалия, тъй като моят любим е Кристиано Роналдо. Като единици обаче, мислех, че най-силни бяха французите, по тази причина допусках, че те ще завоюват. Но Италия и Англия изненадаха. Сега се обрисува страховит край, в който се надявам да има доста голове. ", съобщи Попадинова.

" За Италия съм, несъмнено. Няма по какъв начин да поддържам различен тим, макар че съм играла и в Англия. Все отново имат и няколко футболисти от " Наполи " като Лоренцо Инсиние и Джовани Ди Лоренцо, с които може би скоро ще се срещна. Няма по какъв начин да не си поддържам футболистите! "

" Нямам любимец. Моите любимци отпаднаха, за жалост, само че се надявам да забележим един прекрасен и забавен край, а най-после дано да победи заслужилият. ", разяснява Балъков.

" Бях за Германия, дружно с Португалия, ненапълно и Франция. И трите тима обаче отпаднаха, тъй че би трябвало да се любуваме на различен футбол сред Англия и Италия. "

А по кое време съгласно Попадинова и Балъков българският народен тим по футбол още веднъж ще играе на огромен конгрес - вижте във видеата!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР