Оставащите билети за тазгодишното издание на Световното първенство в Катар

...
Оставащите билети за тазгодишното издание на Световното първенство в Катар
Коментари Харесай

Пускат в продажба последните билети за Катар 2022

Оставащите билети за тазгодишното издание на Световното състезание в Катар ще бъдат разполагаем идната седмица, оповестиха от Международната футболна централа (ФИФА). Около 1.8 млн. пропуща бяха продадени при първите две партиди от продажби, споделиха от централата, без да споменат какъв брой са налични.

Катар ще одобри първото международно състезание в Близкия изток от 21 ноември до 18 декември на осем стадиона във и към столицата Доха. Последните билети ще бъдат пуснати в онлайн продажба от 5 юли в 06:00 часа българско време до 06:00 часа българско време на 12 август, споделиха от ФИФА в прессъобщение. „ Очаква се голям интерес в международен мащаб в новия интервал на продажби “, оповестиха от централата, добавяйки, че има разполагаем общо 3 млн. билета, в това число тези предопределени за спонсори.

Миналата седмица, основният уредник на Мондиала Хасан Ал-Тавади съобщи, че досега са продадени 1.2 млн. билета. Президентът на ФИФА Джани Инфантино показа, че има запитвания за 5 млн. пропуща единствено за финала на стадион „ Лусаил “, който е с потенциал 80 000 седящи места. Доха, с население от към 2.4 млн. души и лимитирано настаняване, се приготвя за сериозен брой гости за Световното състезание. Миналия месец, страната разгласи всекидневни полети от близки страни на Арабския полуостров, което ще разреши на почитателите да останат другаде и да летят, с цел да следят мачове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР