Оставам в БНР, няма да се откажа сама от работата

...
Оставам в БНР, няма да се откажа сама от работата
Коментари Харесай

Великова: Все по-малко хора ще рискуват да задават въпроси

" Оставам в БНР, няма да се откажа сама от работата си. След такава рецесия обаче все по-малко хора ще рискуват да задават въпроси, тъй като знаят какво може да им се случи “. Това сподели журналистката Силвия Великова, която предходната седмица първо беше свалена от ефир, а по-късно върната.

Журналисти от радиото описват за натрапен напън за свалянето ѝ до избора на единствения претендент за основен прокурор Иван Гешев. В четвъртък редколегията на стратегия " Хоризонт " свидетелства пред Съвет за електронни медии за вмешателство в работата им, за открита цензура и за диалози, изпълнени със закани. Те настояха за оставката на генералния шеф на радиото Светослав Костов, само че вместо това регулаторът върна проблема с цензурата в прокуратурата, където сега Гешев е зам.-главен поркурор.

" Очевидно Съвет за електронни медии ще създадат това, против което като правосъден кореспондент неведнъж отвръщам, а точно всичко в тази страна да се взема решение от прокуратурата”, сподели Великова в събора пред бТВ.

Тя акцентира, че остава настоящ въпросът за какво е била върната на работа след позвъняване на премиера Бойко Борисов, в случай че нейният общоприет шеф не е под напън.

Политиците нямат потребност от държачи на микрофони
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР