Оставам оптимист, дано разумът надделее. Надявам се диалогът, разумът, подадената

...
Оставам оптимист, дано разумът надделее. Надявам се диалогът, разумът, подадената
Коментари Харесай

Габровски: Оставам оптимист, дано разумът надделее

Оставам оптимист, нека разсъдъкът надделее. Надявам се разговорът, разсъдъкът, подадената ръка да вземат превес. Надявам се поддръжката да ми стигне, тъй като това е в полза на всеки гласоподавател, без значение от коя политическа мощ е, съобщи в Народното събрание проф. Николай Габровски.

По думите му главните задания, които проектокабинетътси слага са общонационални, те не са партийно оцветени и са в полза на всяка една от партиите. „ Много е сложна политическата обстановка “, сподели още проф. Николай Габровски.

Приемане на антикризисен Бюджет за 2023 година, полагане на старания за приемането на България в Шенген и еврозоната, реализиране на политически и публичен консенсус за конституционни и законодателни промени в региона на правораздаването. Това се споделя в програмна декларация на проектокабинета с претендент за министър - ръководител проф. Николай Габровски.

" Това е кабинетът на Бойко Борисов. От нас имат 53 гласа срещу ", съобщи по-рано Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната “.

„ Няма да имаме държавно управление през днешния ден, в случай че нямаме някаква изненада от задкулисието “ казав Народното събрание депутатът от " Демократична България " Атанас Атанасов.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР