„Оставам един от кандидатите за управител на БНБ. Имах разговор

...
„Оставам един от кандидатите за управител на БНБ. Имах разговор
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Оставам един от кандидатите за управител на БНБ

„ Оставам един от претендентите за шеф на Българска народна банка. Имах диалог с управлението на „ ИТН " и те са твърдо решени да ме номинират”, това съобщи ръководителят на бюджетната комисия в Народното събрание и народен представител от групировката Любомир Каримански.

„ През миналата седмица при мен стигаха най-малко по 5 разнообразни канала разнообразни специалисти и съветници, които се опитваха да ме убеждават, по един или различен метод, да не бъда номиниран или да се откажа. Смятат, че е по-добре обединението или по-специално един от сътрудниците в обединението да номинира претендента си”, сподели още той.

По думите му той не знае дали е обсъждан съответен човек за поста:

„ Може би от всяка една от партиите може да желаят да повдигнат подобен претендент и аз поздравявам това. В тези диалози през миналата седмица ми споделяха „ Спокойно, има и други значими постове”. Аз не се боря за пост. Никога не съм се борил за такива. За мен е значимо да се способства с нещо в това по какъв начин една централна банка може да бъде в действителност и осъвременена, и виновна за тези доста въпроси, които стоят пред нея”, добави Каримански.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР