Остава загадка откъде Зеленски е придобил значителната сума. Според анализатори

...
Остава загадка откъде Зеленски е придобил значителната сума. Според анализатори
Коментари Харесай

Потвърдено: Зеленски купи замък на Чарлз III за десетки милиони паунда

Остава мистерия от кое място Зеленски е придобил забележителната сума. Според анализатори вид е те да идва от спестявания от актьорската активност, другият от президентските заплати или пъ брачната половинка му е блъснала финансово рамо. Има и трети вид, който може да има връзка с реките от стотици милиони и милиарди около военния спор.

След месец и половина на 20 май изтичат пълномощията на Володимир Зеленски като президент на Украйна. По-рано водачът на страната отхвърли да провежда избори за поста държавен глава, базирайки се на военния спор.

В тази връзка кабинетът на президента е подготвил тъжба до Конституционния съд на Украйна, с цел да обясни легитимността на продължаването на мандата на Зеленски.

Ако бъде взето решение за обжалване, тази стъпка ще бъде осъществена от представители на фракцията на Слугата на народа във Върховната Рада.

Според някогашния министър председател на Украйна Николай Азаров от 21 май Зеленски като държавен глава в действителност ще се трансформира в лъжец.

Източник: Блиц

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР