Остава в сила предложението на за подкрепа на правителство с

...
Остава в сила предложението на за подкрепа на правителство с
Коментари Харесай

Остава в сила подкрепата на ГЕРБ за правителство с третия мандат


Остава в действие предлагането на за поддръжка на държавно управление с третия мандат, в случай че той бъде връчен на, заяви в „ Тази заран “ по bTV евродепутатът Андрей Ковачев. От групировката на и резервираха безмълвие.

Лидерът на съобщи пред съпартийците си в Монтана през вчерашния ден, че ще поддържа програмен кабинет с мандатоносител „ “.

„ Не можем да влияем на президента, несъмнено, само че при верен избор от негова страна, изключително в случай че е посока на Да България, има огромен късмет да се направи държавно управление, програмно държавно управление, сходно на това, което ние предложихме с проф. Габровски, мисля, че има късмет “, сподели.

Евродепутатът Андрей Ковачев през днешния ден удостовери, че е подготвена да направи взаимни отстъпки, с цел да се сформира държавно управление в 48-я парламент. „ Ние сме подали неведнъж ръка, споделили сме, че толкоз е значимо България да има работещо държавно управление в този сериозен миг за света и ще направи допустимо това да бъде реалност, тъй като ние сме партия, която слага ползите над своите партийни ползи “, сподели той.

Пред bTV от „ “ отхвърлиха коментар за офертата от с мотив, че конституционната процедура към момента е преди връчването на втория изследователски мандат. Преди Коледа съпредседателят на „ “ анонсира, че желае да сформира държавно управление дружно с и.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР