Остава в кома българинът, пострадал при катастрофата в Берлин, другият

...
Остава в кома българинът, пострадал при катастрофата в Берлин, другият
Коментари Харесай

Остава в кома българинът, пострадал при жестоката катастрофа в Берлин

Остава в кома българинът, потърпевш при злополуката в Берлин, другият към този момент е изписан от болничното заведение, само че не е разпитан. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи. Към момента са ясни имената на всички, които са взели участие в злополуката, само че някои от тях не са разпознати.

Както БЛИЦ заяви, на 14 август при тежка злополука на северния околовръстен път на Берлин починаха шестима български жители. Микробусът, в който бяха жертвите – трима мъже и три дами, се вряза в камион. Сред починалите при злополуката край Берлин бяха 15-годишно момиче, две дами на 30 и 61 години и трима мъже сред 18 и 36 години.

Двамата българи оцеляха и бяха настанени в профилирана болница.



Състоянието на оживелите обаче не разрешава те да бъдат разпитани от следователите, написа районният вестник Der Tagesspiegel. Шофьорът на микробуса, 27-годишен мъж, и още един от пасажерите трябваше да дадат показания пред способените органи тази заран.
„ Разпитът обаче евентуално няма да бъде сбъднат “, оповестява представител на полицията.

Това затруднява следователите, които се надяваха да получат информация за аргументите, довели до гибелта на шестима българи, пътували към Хамбург по автомагистрала А1 в Германия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР