Остава съвсем малко до едни от най-чаканите дни през годината,

...
Остава съвсем малко до едни от най-чаканите дни през годината,
Коментари Харесай

НЕ носете това на НОВА ГОДИНА – Водният Тигър е твърдо против!

Остава напълно малко до едни от най-чаканите дни през годината, а точно Коледа и Нова година. Това са тези празници, които изпълват сърцата ни с обич, трепети и безредици. Хората подаряват частичка от добрината си на най-близките хора и разпръскват от специфичния прашец към себе си. Истинска магия са тези няколко дни от годината, сякаш коледният дух се настанява във всеки един дом и ни приканва да мечтаем и да ценим дребните неща и огромните хора.

Предстои обаче годината на Водния Тигър. Това животно е доста придирчиво и елементарно можете да го ядосате. Затова е нужно да се преценявате доста какво подарявате и какво носите върху себе си през идните празнични дни.
Какво да не носим за Нова година – 2022?
Ако желаете да привлечете шанс и разцвет още с настъпването на новата година, би трябвало деликатно да подберете цветовете на вашия тоалет.

В никакъв случай не е целесъобразно да носите облекла, обувки или аксесоари в червен цвят. Така рискувате да раздразните хищника и нещата да ви тръгнат наобратно.

Оранжевите тоалети също не са за предпочитане. Според астролозите всички нюанси на оранжевото биват асоциирани с огън от тигровото око и животното ще се изплаши.

Розовите и зелени цветове, които са прекомерно ярки, също не е добре да участват като част от тоалета ви за идните празници.
Как да притеглим парите и шанса в годината на Тигъра
Предстоящата 2022 година ще премине под знака на Синия воден Тигър. Важно е още в новогодишната нощ да го привлечете на своя страна и п...

Не бива да залагате и на тоалети, които са в скотски принт. Голяма неточност бихте създали, въпреки да смятате, че това ще зарадва тигъра.

Не се окичвайте с доста бижута. Заложете на нещо семпло, само че стилно. Забравете за големите гривни, покриващи китките ви или тези тежки огърлици, които са главен акцент на тоалета.

Астролозите ви поучават да заложите на стилни дрехи, които по никакъв метод не са крещящи. Най-добре да се спрете на по-топли и пастелни цветове, вместо това да се нахвърляте на ярки нюанси, забелязващи се от километри разстояние.

Внимателно избирайте облеклото си за Нова година, в случай че не желаете да ядосате Тигъра и да го принудите да ви отмъсти!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР