Остава само месец до изборния ден и надпреварата за кмет

...
Остава само месец до изборния ден и надпреварата за кмет
Коментари Харесай

Най-лошите моменти на кандидата за кмет на Лондон от консерваторите Сюзън Хол - от спор за джебчийство до атаки на Садик Хан

Остава единствено месец до изборния ден и конкуренцията за кмет на Лондон се разгаря.

Лейбъристът Садик Хан, който се надява да завоюва трети мандат в кметството, ще се изправи против 12 претенденти, в това число претендента на Консервативната партия Сюзън Хол. Г-н Хан се издига напред в социологическите изследвания, като скорошно изследване на Savanta му дава преднина от 24 пункта пред противника му от торите.

Но торите насочват огневата си мощност към господин Хан, като един от най-големите лейбъристи старши определени политици в изборна година. Шефовете на акциите на торите неотдавна бяха принудени да изтрият спорно видео, което употребява подиуми на паникьосана навалица на гара Пен в Ню Йорк, с цел да подлага на критика досието на господин Хан по отношение на престъпността в Лондон.

Г-жа Хол, някогашен водач на Съвета на Хароу, се дистанцира от видеото. Но тя попадна в заглавията през последните месеци със личните си гафове и спорни възгледи. Ето някои от тях.

„ Въоръжаване “ на изгубената чанта к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР