Остава по-малко от седмица до първото гостуване на Bob Moses

...
Остава по-малко от седмица до първото гостуване на Bob Moses
Коментари Харесай

По-малко от седмица до първия концерт на Bob Moses в България

Остава по-малко от седмица до първото посещение на Bob Moses в Yalta Club на 18 юли, когато канадското електронно дуо ще показа песни от идния си албум в ролята на посетител и хедлайнер на TAKEOVER LIVE – новият клубен формат на Любо Урсини в Room 2.

Тази година Bob Moses се завърна с чисто нов сингъл Heaven Only Knows и анонс за цялостен албум, който излиза през есента и ще има самобитна предпремиера онлайн по време на първия TAKEOVER LIVE. Гостуването в Yalta Club е едно от малцината европейски участия в календара на електронното дуо, което ще свири единствено в Истанбул и София, преди да отлети за гиг на испанския музикален фестивал Benicàssim. Концертът на Bob Moses в София е същинска генерална подготовка за огромното северноамериканско турне Battle Lines със специфичното присъединяване на Mansionair, което стартира през есента.



Освен новите си части, спечелилото премия Грами канадско дуо на Tom Howie и Jimmy Vallance ще показа най-големите си шлагери от предходните си издания и суперуспешния дебютен албум Days Gone By от 2015 – Tearing Me Up, All I Want, Like It or Not, Talk, Winter’s Song и Too Much is Never Enough. Хипнотичната любовна музика на Bob Moses е най-подходящият старт за нов формат, отдадена единствено и само на чувственото преживяване с прочувствена електроника. TAKEOVER LIVE е естествено продължение на едноименната идея на Любо Урсини за дълги диджей сетове в интимната индустриална атмосфера, която слага музиката с несъмнено обръщение преди всичко.

Седмичното събитие е замислено като вечерен ивент след края на работния ден, който се възползва освен от дискретния мрак на Room 2, само че и от обновената лятна градина пред клуба – идеално място за коктейли и лек диалог преди гига на канадското дуо в залата на TAKEOVER. Диджей сетовете за вечерта на 18 юли са на Любо Урсини.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2235500749820257/

Повече за Bob Moses: http://bobmosesmusic.com/

Повече за Takeover: https://jointhetakeover.com/

На 18 юли YALTA CLUB предлага Discount Guestlist . Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist , би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected]

Билети за TAKEOVER LIVE: BOB MOSES се оферират единствено на входа на клуба в деня на празненството против 20 лв..

Повече детайлности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР