Остава по-малко от месец до срещата на българската публика с

...
Остава по-малко от месец до срещата на българската публика с
Коментари Харесай

Пускат допълнителни билети за един от концертите на Силви Вартан у нас

Остава по-малко от месец до срещата на българската аудитория с именитата Силви Вартан. Поради засиления интерес към концерта в зала 1 на НДК на 21 април, уредниците взеха решение да пуснат в продажба в допълнение места. Така билети към този момент могат да бъдат закупени и за втори балкон в залата.

Силви Вартан ще се качи на сцената пред обичаната си аудитория за два последни концерта във Варна на 19 април 2018 година в Двореца на културата и спорта и на 21 април 2018 година в София в зала 1 на НДК. Турнето Forever Sylvie ще бъде най-грандиозното досега. Концертите ще продължат близо два часа и ще покажат иконата на френската музика такава, каквато сцената постоянно ще я помни – неотразима. Силви Вартан ще опише персоналната и откровена история на живота си пред българските почитатели, като извърши обичани, както френски, по този начин и български, песни. Произведенията са селектирани от всичките ѝ албуми до момента, а особено образно шоу ще добави вълнуващата музика на Вартан.

По всичко проличава, че след прочувствено разтърсващия старт на турнето в Париж, българската аудитория може да се готви за едно неповторимо преживяване, от тези, които бележат живота и остават в сърцето " Завинаги ".

Билетите са в продажба в билетен център НДК и на касата на ДКС Варна на цени от 50 до 120 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР