Остава по-малко от месец до появата на A Plague Tale:

...
Остава по-малко от месец до появата на A Plague Tale:
Коментари Харесай

Видео към A Plague Tale: Requiem разкрива емоционалната история в играта

Остава по-малко от месец до появяването на A Plague Tale: Requiem, продължение на прочувствената приказка от 2019 A Plague Tale: Innocence. Това се яви мотив през тази седмица Asobo Studio да пусне ново видео към играта, което обрисува рамките на историята в новата игра.

A Plague Tale: Requiem ни показва Амисия, Хюго и тяхната майка Беатрис, които живеят относително умерено, шест месеца след края на събитията от Innocence. Мистериозната болест на Хюго се завръща обаче и той и сестра му се насочат към отдалечен остров в Южна Франция, където те се надяват да намерят лек за неговото заболяване.

Asobo са нанесли обилни усъвършенствания по всички фронтове на Requiem – от бойните и стелт детайлите, картата и целия свят, развиването на облиците на Хюго и Амисия. Самата тя ще е по-добре въоръжена, като с изключение на кама и прашка, тя ще получи арбалет, както и достъпа до алхимични смеси. Що се отнася до Хюго, той ще може да поеме контрола над пълчищата гризачи, само че това идва със своите опасности, защото пускайки ги против враговете си, той може и да изгуби контрола над плъховете след известно време и те да се разпилян безотговорно на всички места.

Стелт детайлите са доста усъвършенствани, а дружно с тях се вмъква и нова механика – Echo – способността да виждате враговете си през стени. По отношение на тях, Asobo дават обещание да забележим едни много по-интелигентни врагове, които с времето ще се нагаждат към вашите тактики, тъй че ще би трябвало да мислите тактически при срещите си с тях. Картата в Requiem ще е в действителност огромна и ще предложи с изключение на обширни открити пространства, разнородни градски среди, в които ще може да подхождате по ваш избор.

A Plague Tale: Requiem излиза за сегашното конзолно потомство, Nintendo Switch и лични компютри на 18-ти идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР