Остава по-малко от месец до може би най-значимият и скъп

...
Остава по-малко от месец до може би най-значимият и скъп
Коментари Харесай

Макгрегър срущу Нурмагомедов - кой ще победи според Джо Роган

Остава по-малко от месец до може би най-значимият и безценен дуел в историята на UFC - този сред Конър Макгрегър и Кхабиб Нурмагомедов.

Спекулациите за развоя на мача стават все по-горещи, като неотдавна самият Джо Роган поде тематиката в своя подкаст.

Роган за следващ път означи, че мачът ще е неповторим и величествен, само че реши да задълбае в хипотези за това по какъв начин ще се развие борбата.

Въпреки че се пробва да бъде неутрален, коментаторът наподобява залага малко повече на Кхабиб, в сравнение с ирландския първенец.

Роган се базира най-много на мачовете на съветския играч с имена като Майкъл Джонсън, Рафаел дос Анчос и Едсон Барбоза, в които Нурмагомедов бе повече от незабравим.

Руснакът безусловно прегази тези и доста други уважавани състезатели, само че се чака Макгрегър да бъде най-голямото му предизвикателство досега.

Кхабиб има доста сила, устойчивост и не е губил нито един рунд в професионалната си кариера, отбелязва Роган.

Според него дуелът ще бъде мощно доминиран от един от двамата бойци, като всичко ще зависи дали Конър може да задържи Кхабиб в изправен пердах и да нанесе тежките си удари, или ще стане жертва в пердах на земята, в който руснакът би надвил.

Сигурни сме, че преди 6 октомври, когато двамата ще влязат в осмоъгълника, ще чуем още много и забавни отзиви и от други светила в промишлеността.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР