Остава по-малко от месец до Евровизия 2024, която ще се

...
Остава по-малко от месец до Евровизия 2024, която ще се
Коментари Харесай

Той ли ще спечели Евровизия 2024? Кой е небинарният Немо ВИДЕО

Остава по-малко от месец до Евровизия 2024, която ще се организира в Малмьо, Швеция. И букмейкърите към този момент допуснаха, че Немо, представляващ Швейцария, може да завоюва.
 
Според тях водач към този момент е небинарният певец Немо от Швейцария, който ще излезе на сцената с песента The Code. Към 12 април той има 25% късмет да завоюва. Какво се знае за Немо, пише Eurovoix.

Дали букмейкърите са прави, ще разберем в събота, 11 май, когато е огромният край на песенната конкуренция. Междувременно разберете кой е Немо, който съставлява Швейцария и който е водач измежду любимците.



Кой е Немо?

Немо Метлер е роден на 3 август 1999 година в Биел/Биен, Швейцария. След като подписа контракт с лейбъла Barkara Music, той стана прочут като рапър и музикант. Немо свири на цигулка, пиано и барабани.

Към днешна дата Немо е издал три албума на швейцарско-немски и британски език. Неговата ария Du доближи номер четири в швейцарската ранглиста през 2017 година и по-късно беше сертифицирана като платина. Конкуренцията не е непозната за него, откакто приключи пети във втория сезон на швейцарското шоу „ Маскираният артист “.

Немо беше определен по време на вътрешен асортимент, извършен от швейцарската телевизия SRF и беше един от 472 претенденти.

Немо се разпознава като небинарен - той не дефинира своята полова еднаквост. Певецът моли да го назовават ​​ " те ".

„ Не съм казвал това обществено, само че някои от вас към този момент знаят: не се разпознавам като мъж или жена. Аз съм просто Немо. Обичам да мисля за пола като за вселена, представяйки си себе си като дребна звезда, плаваща някъде по средата. Точно по този начин се усещам най-добре “, написа Немо в Instagram.



„ The Code “, ария, написана на британски и съчетаваща стилове като рап, дръм енд бейс и опера, ще бъде показана от Немо в първата половина на втория полуфинал на 7 май. По-рано той е казвал, че " The Code " е персонална ария, която приказва за пътуването на актьора с примиряването с неговата небинарна еднаквост.

Според
букмейкърите най-близкият съперник на Немо е Хърватия: изпълнителят Baby Lasagna с песента Rim Tim Tagi Dim. Челната тройка се добавя от Италия и певицата Анджелина Манго, Холандия е на четвърто място, а Украйна е на пето място. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР