Oстава по-малко от 3 дни до началото на турнира по

...
Oстава по-малко от 3 дни до началото на турнира по
Коментари Харесай

Три дни до началото на турнира по FIFA 20, oрганизиран от Левски

Oстава по-малко от 3 дни до началото на шампионата по FIFA 20, който е проведен от Левски. Както е известно, двамата най-хубави играчи ще получат опция да носия синята фланелка в електронните спортове.
 Официално: Левски влиза в света на електронните спортове! " Левскари,

Остават по-малко от 3 дни до началото на първия по рода си шампионат по FIFA20, който ще излъчи двамата най-достойни да носят фланелката на „ Левски “ в електронните спортове. Към момента има няколко свободни слота за предварителните квалификации на 11 и 12 април.

Очакваме ви на http://esl.gg/levskisofia-goes-esports, където може да задавате и всички зародили въпроси към шампионата и присъединяване си.

Нашата цел е първият шампионат, който организираме взаимно с ESL България, да бъде извършен по-възможно най-хубавия метод и да бъде извор на футболни страсти за всички участници и фенове.
След деликатен разбор на потреблението на употребяваната от нас esports платформа ESL Play, която в интервал на обществена изолираност е свръх натоваренa, взехме решение да преместим часовете на квалификационните шампионати във допустимо минимум натоварения часови диапазон както следва:

Събота, 11.03 – начало 11:00 часа
Неделя, 12.03 – начало 11:00 часа

Вярваме, че по този метод ще предоставим допустимо най-хубавите условия за провеждането на FIFA20 конкуренция! Моля, да ни извините за основаното стеснение.
Време е да обявим и коментаторите на финалите на 18 април!

Започваме с Васил Калинчев, прочут в online средите xXShadowXx. Освен, че е един от най-известните български основатели на gaming наличие, Васил се занимава дълги години с футбол, а FIFA играе от 12 годишен. xXShadowXx е най-големият „ гейминг YouTuber “ в България с над 364 хиляди клиенти, 49 702 почитатели във Фейсбук и 54 000 в Instagram.

Негов сътрудник ще е един от най-популярните „ футболни “ гласове в България – коментаторът от Дарик радио Стефан Стоянов. Заклет обожател на обичания клуб, той разяснява мачовете на „ сините “ към този момент 17 години. Носител на премията за спортна публицистика „ Братя Ексерови “ през 2009 година.

Победителите в конкуренцията ще имат достойнството да пазят цветовете на обичания клуб в борби с грандовете на европейския и международен футбол! В композиция с това те ще завоюват и карти за VIP-ложата на стадион „ Георги Аспарухов “, както и опцията да разискват и ползват своите тактики с играещия FIFA треньор – Симеон Славчев.

Краен период за записвания – 11 април 2020 година Пълна информация за конкуренцията: (esl.gg/levskisofia-goes-esports).

Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски ", написах " сините " във " Facebook ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР