Остава по-малко от 1 година до изборите през октомври, когато

...
Остава по-малко от 1 година до изборите през октомври, когато
Коментари Харесай

Оракул! Снегорините на БКС определиха кой ще е новият кмет на Враца

Остава по-малко от 1 година до изборите през октомври, когато ще гласуваме за нов кмет на Враца. По този мотив организация BulNews ще стартира постоянно да припомня на обществеността скандалните обстоятелства от досегашното ръководство на общината. Надяваме се, че изнесените обстоятелства ще бъдат употребявани от щабовете на кандидат-кметовете в борбата за най-важния пост в града. На хоризонта към този момент се е появил строен мераклия, който има гения и ресурсите да построи общ фронт против благоевградската тайфа, която командори от 2015 година в коридорите на администрацията. През миналите 3 години македонските комбинатори съумяха да усвоят милиони левове, които изчезнаха от бедна Враца и с нищо не способстваха за по-добрия живот на отрудените хора.
Затова още занапред е ясно кой ще гласоподава за сегашния кмет на града Калин Каменов. Социологията на снегорините демонстрира, че за него биха дали гласа си към 20% от живеещите във Враца. Логиката е елементарна. Всяка зима от общината като мантра повтарят, че са почистени „ главните пътни артерии “ на града. На тях обаче живеят по-малко от 20% от жителите на Враца. Останалите 80% от улиците тънат в сняг и лед, изоставени на произвола на зимата.
През първите години от мандата на Калин Каменов ситуацията през зимните месеци бе бедствено и оправданието за това бе в БКС. Дружество към този момент е общинско дружество, директно подчинено на кмета, само че резултатът още веднъж е пагубен. Вярно, през 2018 година са почистени до асфалт „ главните пътни артерии “, само че те са незначителна част от всички останали улици в града. Така на процедура се дава услуга единствено на една дребна част от гласоподавателите, за разлика от останалите данъкоплатци, които трошат крака и коли в ледените коловози пред домовете си. Нормално е тъкмо тази част от жителите на Враца да предпочетат да гласоподават за нов непокътнат кмет, който да знае по какъв начин да почисти и тяхната улица, защото там не живеят второ качество хора. Пренебрежителното отношение на общината към тази част от жителите на града може да се пояснява и като дискриминация, защото никой няма право да разделя данъкоплатците на касти.
Свикналите да знаят всичко кореспонденти на организация BulNews доближиха до любопитен факт, който се пази в строга загадка. Отскоро Калин Каменов е първият кмет в историята на Враца, който знае какво значи 3х3!!!. Дали това ще му помогне през октомври? Едва ли…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР